Forsamling retninger for en tre sæde Swing

June 16

Forsamling retninger for en tre sæde Swing

Tre-sæders gynger giver en behagelig siddekomfort mulighed for dine dæk, værftet eller på terrassen. Disse udsving kræver omhyggelig installation eller sæde del kan falde fra toppen af swing. De fleste af disse udsving kan holde en vægt på 500 til 700 pounds og er lavet i både stof og metal. Tjek manualen instruktioner, der følger med dit swing indstille før montering dit sving. Forkert sammensætte en gynge kan resultere i skade.

Instruktioner

•Opret forbindelse benene til den øverste ramme. Juster hullerne i den forreste og den øverste ramme og indsætte bolte i hullerne. Fastgør boltene med skiver. Gentag for anden siden. Slutte ben barer og krydse bar ved hjælp af samme teknik. Tjek instruktioner manual for specifikke instruktioner.

•Sæt hængende tilbage og sædet sprosser. Udfolde sædet og tilbage og tilslut tilbage overligger og sæde overliggeren ved hjælp af en bolt og spændeskive. Tjek manualen for specifikke instruktioner.

Hæng linjen"hængende" på toppen af swing indstille. Placer en krog på venstre og højre side af værktøjslinjen hængende og hænge sæde på krogene. Tjek manualen for specifikke instruktioner.

•Sæt baldakin til swing indstille. Udfolde baldakin og indsætte "baldakin side bar" i hullerne på baldakinens kanter. Indstille udhæng på toppen af rammen og vedhæfte baldakinen til "øverste ramme bar." Spænd med en bolt og spændeskive.

•Double check hvis bolte er strammet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com