Forsegling en Vapor barriere søm med Caulk

November 21

Invaderende luft udgør en tredjedel eller mere af dit hjem opvarmning og køling omkostninger, og revner også tillader adgang til insekter og forurenende stoffer. En damp barriere bekæmper disse problemer ved at blokere air flow helt og at fjerne fugt overførsler som følge af kondensation, der danner på barrierer mellem varme og kolde miljøer. Den bedste dampspærre hjælper ikke meget, dog, medmindre det er komplet--uden huller eller sømme hvorigennem fugt og luft kan sive, virkningsløs effektiviteten af de omkringliggende barriere. Under installationen, skal du forlade flere inches af overskydende materiale på begge sider af sømme at give mulighed for korrekt forsegling. Når remodeling vægge hvor dampspærre blev anvendt uden ordentlig søm behandlinger, oprette nye sømme og forsegle i overensstemmelse hermed.

Instruktioner

•Locate hver søm, hul og kant dannet på tværs af længden af dampspærre. Sømme generelt resultatet fra kører ud af et ark af dampspærre og vedhæfter en ny eller når du ændrer retning, såsom anvendelsen af en tilstødende væg eller loft. Huller og kanter skyldes punkteringer til dampspærre, snit lavet til at passe dampspærre rundt om objekter såsom stikkontakter eller windows, eller toppe og bunde af dampspærre hvis et nyt ark er ikke anvendes på tilstødende overflade.

•Kontrollér hver søm, edge og hul for at sikre, at dampspærre er ren, tør og uhindret. Ren hvor det er muligt og nødvendigt. Hvilken som helst snavs eller snavs vil hæmme ordentlig vedhæftning med caulk, og du ønsker ikke at forsegle fugt inde i væggen eller loftet. Hvis fugt barriere er alt for beskidt eller viser tegn på betydelige fugt kommer gennem strukturen, fjerne barrieren og løse problemet før du anvender nye materiale. I de fleste tilfælde, dog, vil børstning eller aftørring barriere kanterne rene være tilstrækkelig.

•Læg et rør af polyuretan caulk eller akustisk fugemasse til en caulk pistol. Undgå silikone formler, der kan langsomt opløses plast såsom polyethylenfilm. Skær spidsen af caulk rør med en hobbykniv, i en vinkel, langt nok ned spidsen for at tillade en generøs perle af caulk at dukke op. En så bred som en blyant linje er generelt tilstrækkelig.

•Klik kanten af materialet ned, hvis arbejder på en væg kant eller langt kanten på et loft dampspærre, at eksponere overflade nedenunder. Hvis der er to lag af dampspærre lavet af overlappende separate ark flere inches, træk begge op hvis det er muligt.

•Squeeze en kontinuerlig, generøse linje af caulk på tværs af hele længden af vapor barriere kant. Gøre dette enten på indramning nedenunder eller, hvis du har overlappende sømme, på både udformningen og toppen af det første lag af barrieren. Tillad ikke pauser i caulking; caulk virker mere som en fugemasse end en lim, og enhver hul tillader luft eller fugt at trænge ind.

•Tryk på materialet tilbage på plads og glat. Fortsætte på tværs af alle andre kanter og sømme på samme måde. Undgå at strække materiale nok til at rive det, men ikke forlader rynker, underspændinger eller andre huller overalt i materialet.

•Klippe strimler af dampspærre efter behov for at dække sømmene hvor overskydende materiale ikke var tilbage til at sikre en overlapning. Nogen bryde vapor barriere besejrer hele programmet. Måle, klippe og caulk en stribe, der er lang og bred nok til at dække sømmen eller hul. Udvide tilbage til den nærmeste etage tværbjælke, stud eller anden indramning konstruktion på begge sider af tomrummet. Caulk på plads som anvist, sprede fugemasse under kanten af barriere under den nye patch og gulvafslibning materiale før dækker med den nye barriere patch. Køre en perle af caulk under alle sider af lappe.

•Staple gennem perle af caulk på alle sømme og pauser. Placer hæfteklammer omhyggeligt; caulk skal være frisk og korte helt omgivet af caulk. Som det tørrer, sæler caulk punktering lavet, opretholde din dampspærre integritet. Et fejlplaceret korte, der ikke er indkapslet i caulk vil underminere din indsats.

•Squirt en generøs mængde af caulk ind og over eventuelle huller eller hulrum i dampspærre. Hvis du finder en svær tåre, overveje enten at oprette en patch og anvende som tidligere udført eller erstatte hele arket af dampspærre. Caulk sæler nogen kløft i den dampspærre der er 1/2 tommer bred eller mindre, træder i stedet for en dampspærre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com