Forsiden-veranda farver

September 29

Forsiden-veranda farver

Verandaen er ofte det mest bemærkelsesværdige træk ved dit hjem 's ydre, og det tjener som en mulighed for at udtrykke din indretning kreativitet. De farver, du vælger til din front veranda kan give dit hjem en følelse af land komfort, gøre huset vises især indbydende eller låne yderligere moderne og smarte stil.

Rød eller Orange

Rød, den farve, der repræsenterer energi og mod, er en påfaldende levende farve til front veranda. Denne lyse hue er ideel til en hus lavet med medium eller mørk træ eller en grå-mursten hus; en dæmpet nuance af rød er også ideel til en hus lavet af røde mursten, hvis du går efter en monokromatisk look. Rust-orange maling par pænt med metalliske detaljer såsom bronze puder til gyngestole eller med en guld Dørhammerskægget på en rød dør. Orange, lidt mindre overvældende end rød, vil gøre dit hjem en af de mest imponerende på blokken, når du bruger nuancen for at male verandaen. En brændt orange farve er ideel til en ranch stil hjem indrettet inde og ude med en sydvestlige tema. En pastel orange tilføjer lidt mere appel til en hjemmelavet off-white eller lys-grå træ.

Sort eller grå

Maleri verandaen sort eller grå tilføjer et moderne indslag til hjemmet. Ved hjælp af hvide accenter vil hjælpe med at opretholde den moderne tema, samtidig med at forreste del af dit hjem mere attraktive. For eksempel, gør en sort veranda med en medium-grå dør accent med hvide, grå-polstret kurvestole en mærkbart stilfulde erklæring uden overvældende plads med farve. Eller male verandaen en let eller medium skygge gråtoner og accent område med en samling af koordineringen af varme eller kolde farver. For eksempel, er vindspil i robin-egg blå en smuk endnu subtile hue tilføjelse til en lys-grå veranda. Citron-gule blomst ordninger gør et medium grå veranda kig mindre kedelig.

Hvid

Hvid er en klassiker farve dette par godt med mørke-grå mursten, og en off-white veranda tilføjer neutral varme til en røde mursten hjem. Maleri verandaen en nuance af hvid betyder også du kan tilføje flere farver til plads til at give en følelse af glæde sig over spænding. For eksempel, vælge en gyngestol eller våbenhus swing lavet af lyst træ til at blande med den vigtigste hvide farve, og tilføje Kelly eller pistacie grøn puder eller puder. Grøn er farven på harmoni og balance, som er to principper du sandsynligvis ønsker at indvarsle ind i dit hjem.

Lilla

En veranda malet i en fed, rig nuance af lilla som violet er perfekt til en art deco-stil hjem, hvor andre slående nuancer af orange, rød eller blå er præsenteret i form af en have eller værftet indretning. Lilla er også skyggen af åndelig balance, så bruge farven for den forreste del af dit hjem kunne betyde, at du ønsker dine kære at være sund og fornuftig. En lysere nuance som rose-violet eller lilla ser godt ud på en veranda, der er knyttet til et hjem med lys-grå mursten og hvide sidespor, og det vil passe ind i hjemmets hyttestil farvepalet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com