Forskel mellem en busk & en busk

August 24

Forskel mellem en busk & en busk

Med alle de almindelige navne plus de latinske navne på planter i din have, kan det få en smule forvirrende, når disussing hvad der sker med planter omkring dit hus. Udtryk som "bush" og "busk" kan synes ligetil, men hvis noget, de kan være mere forvirrende på grund af en mangel på specifikke definition anvendes over hele linjen.

Ordbog

Merriam-Webster Ordbog definerer en busk som "en lav tæt forgrenet busk." En busk er defineret som "et lavt, normalt flere stammede woody anlæg." Den cirkulære reference forbinder definitionen af en busk som en busk gør ikke meget for at kaste lys på emnet, andet end for at angive, at en busk er sandsynligvis en undergruppering af buske. Ifølge ordbogen, buske er typer af buske og buske er lav, mange-stammede planter.

Tekniske

Gartnere foretrækker udtrykket "busk" at henvise til planter i haven, hvorimod den utrænede amatør gartner kan bruge udtrykket "bush" synonymt med "busk." Forskellen kan også være i typen anlæg og hvordan den vokser så at buske vil altid spire flere stængler, men buske kan enten vokse ud af en stamme og gren eller har mange stilke. En lav træ med mange stilke kunne betragtes som en busk, men hvis den samme plante blev trimmet for at have en kuffert på jorden med grene højere op det ville blive kaldt et træ.

Funktionelle

Ud over at henvise til en type anlæg, påpeger Merriam-Webster, at "bush" også henviser til den måde, hvorpå planter vokser, så at noget kan være busket, uanset om det er defineret som en busk. Nogle græsser vokser i en busket mode, men de mangler de træagtige stilke skal være en busk, ligesom nogle træer kan vokse i en lav-busket måde, men er heller ikke en busk.

Praktiske

I at designe og arbejde din have, vil du sandsynligvis henvise til en plante som en busk, men en gruppe af buske som en busk eller hæk. Hvis du går til børnehaven og bede om at se buske, vil du være pegede de træagtige, multi dobbeltskaft planter, som du kan bruge til at landskabet din ejendom. Buskene er generelt et resultat af beplantning buske eller en anden type af anlægget, for eksempel sværd-græs, som måske eller måske ikke være en busk, teknisk set.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com