Forskel mellem Grill & bageplade

March 11

Forskel mellem Grill & bageplade

Grill og Grill er brugt til madlavning; men der er tydelige forskelle mellem to. Den ene, du vælger, afgør, hvad du kan lave mad på det og hvor.

Grill

En grill er foret med højderygge, som maden hviler på toppen af, når det er kogt. Olie og fedt løbe ned mellem højderygge. I visse typer af grill, grillen overflade er skrå, og fedt er indsamlet i en gryde.

Bageplade

En bageplade er fladt og kan enten placeres over en varmekilde eller sat ind i væggen. Mad er kogt jævnt på den glatte overflade, og fedt kører ikke.

Bruger

En grill er ofte forbundet med hamburgere og hotdogs. Typisk, en grill bruges udendørs at tilberede kød, forlader de berygtede grill varemærker på kød. En bageplade bruges indendørs og kan bruges til at koge grøntsager, pandekager eller andre fødevarer fremstillet af dej.

Typer

En bageplade giver ikke megen variation i type, mens grillen har flere forskellige versioner. Trækul og grill grill er sat op udenfor og tilberede mad ved hjælp af ild. Mindre indendørs Grill er drevet af elektricitet på en bordplade, såsom en George Foreman Grill.

Udvalg

Det bedste valg for dig, afhænger af din madlavning behov. Hvis du ønsker at lave mad indendørs og som ved hjælp af forskellige fødevarer fra grøntsager til hamburger bøffer, vælge bageplade. Hvis du foretrækker, madlavning udendørs eller som smagen af et fint grillet hamburger, en grill der passer bedre til dine behov.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com