Forskel mellem St. Augustinegrass og Bermudagrass

April 26

Både St. Augustinegrass og Bermudagrass er fælles plænegræs sorter. Etablering og jord betingelser er de samme, og begge er varme sæson græsser. Men der er et par vigtige forskelle mellem de to, der kan gøre en mere hensigtsmæssig end den anden.

Funktioner

I form af tekstur er Bermudagrass og St. Augustinegrass helt anderledes. Bermudagrass har en bøde eller en mellemlang tekstur, mens St. Augustinegrass har en grove tekstur, med brede blade. Ikke desto mindre Bermudagrass tåler høj trafik meget bedre end St. Augustinegrass, og er almindeligt anvendt på golfbaner og sport felter.

Betingelser

Selv om begge sorter tolerere en bred vifte af jord, har St. Augustinegrass bedre skygge og ødelægge tolerance. Bermudagrass tendens til at være meget mere tolerante over for tørke og salt, og også har lav sygdom tendens i forhold til St. Augustinegrass.

Vedligeholdelse

Bermudagrass er en kortere græs, og skal klippes helt ofte til omkring 3/4 til 1 1/2 inches. St. Augustinegrass er ikke så høj vedligeholdelse, og maskinens højde er 3 1/2 til 4 inches, eller 2 1/2 inches for dværg sorter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com