Forskelle blandt flise gulve

April 16

Forskelle blandt flise gulve

Tile gulvbelægning fungerer godt som et alternativ til træ eller tæpper i rum, der har høj fugt niveauer eller der er tilbøjelige til spild. Boligejere vælger oftest at afslutte badeværelser og køkkener med flise. Gulvfliser kan foretages fra en række materialer, herunder glas, porcelæn, keramik og naturlige sten. Hvert materiale har det egne fordele og problemer.

Holdbarhed

Mens Natursten fliser kan synes som om de ville være den mest holdbare, siger de er mere tilbøjelige til at knække hvis en stor vægt er faldet på dem, land marked tæpper. Keramik og porcelæn fliser er stærkere mod både hverdagsbrug og pludselige chok. Porcelæn er tættere og er meget stærkere og stærkere end keramiske fliser. Glas fliser varierer afhængig af tykkelse og finish, men de kan ikke modstå enten tung trafik eller utilsigtet chok meget godt og er bedre egnet til dekorative brug i områder med lav trafik.

Fugt

Glasur anvendes på ydersiden af en keramiske gulv fliser og glas-lignende sammensætning af en porcelæn fliser både gøre dem meget uigennemtrængelig for vand, ifølge hurtigt gulve. Glas ikke absorbere vand let enten medmindre du scuff overfladen af det at skabe en mindre glat gulv. Vandfast gulvfliser forhindre fugtskader på undergulvet når du er færdig med en vandtæt injektionsmørtel. I sin naturlige tilstand, de fleste former for Natursten fliser absorbere vand hurtigt og kræver en dampspærre at forhindre undergulvet rådner hvis brugt i et badeværelse.

Skæring

Selv hvis du køber små gulvfliser, skal du skære et par til at passe omkring kanter eller hjørner af et værelse uden huller. Porcelæn er meget vanskeligt at skære på grund af sin høje holdbarhed, ifølge Act. Natursten fliser holdbart nok til gulve har tendens til at splintre eller modstå skære så godt. Glas fliser kræver særlige værktøjer til at skære, men du kan leje disse værktøjer til et enkelt projekt. Keramiske gulvfliser er lettest at trimme til størrelse.

Stil

Naturlige sten-flise gulve tilbyder de mest rustikke udseende, men porcelæn og keramik kommer i den bredeste vifte af stilarter. Glasur anvendes på toppen af en keramiske gulv fliser giver mulighed for praktisk taget enhver design eller mønster skal føjes permanent, siger hurtigt gulve. Fremstillingsprocessen af porcelæn fliser giver også mulighed for kreativ udfoldelse. Glas fliser kommer i en række af gennemsigtigt til uigennemsigtige farver og kan funktionen en trykt design forseglet til bagsiden af flisen, men glas kan ikke være lavet til at efterligne udseendet af andre naturlige materialer let.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com