Forskelle i Californien & østlige King Size senge

January 1

Forskelle i Californien & østlige King Size senge

Før du køber en California kingsize-seng eller en østlige kingsize-seng, som er en standard king, behøver du at vide forskellene i bredde, længde, sengetøj tilgængelighed og hvilken type boks foråret er nødvendig. En anden overvejelse er, hvilken madras ville passe en kingsize-vandseng ramme, hvis man bare ikke kan skille sig af med en vandseng soveværelse sæt.

Bredde

Bredden af California King bed er 72 inches, mens bredden af østlige King bed er 76 inches. Østlige King bed ville give mere plads til at bevæge sig, når to personer sover i den. Hver person ville have 38 inches af plads til at sove.

Længde

Den østlige King bed er 80 inches lang og California King bed er 84 inches lang. Hvad Californien kongen taber i bredde, det gør op for i længde, der er idé for de mennesker, der er højere og har brug for mere plads til at strække ud komfortable.

Boks foråret

Den eneste anden i boks fjedre ville være størrelse. Hver konge seng kan have en one-piece boks foråret eller to halv bredde box fjedre, så box fjedre kan flyttes nemt i stramme omgivelser i et hjem.

Sengetøj

California King bruger sengetøj specielt lavet til størrelse madras. Regelmæssig østlige King ark vil ikke passe en California kingsize. Californien sengetøj kan være svært at finde, medmindre du finde et sted online. Østlige kingsize senge er standard i de fleste butikker.

Advarsel

Hvis køber en regelmæssig madras til en king size vandseng frame, ville man købe en California King. Den østlige Kongen madras ville efterlade et stort hul på sider og ender af rammen vandseng. California King passer stramt på siderne og har omkring en tomme hul på den ene ende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com