Forskelle i Roland Cx300 & Gx300

September 15

Både Roland CX-300 og GX-300 er vinyl kuttere, og de har meget lignende karakteristika. De kan bruges til at oprette tegn eller vindue klistermærker til din virksomhed, og begge kommer med en stand til at støtte enhed på en behagelig højde. De er næsten identiske, men de adskiller sig på deres grænseflade, vægt og buffer størrelse.

Grænseflade

Grænsefladen er, hvor kutteren får sine oplysninger om den specifikke mønster skal skæres. CX-300 og GX-300 både har mulighed for at oprette forbindelse via USB, men CX-300 har en parallel port og GX-300 har en seriel port. Begge disse grænseflader har asynkron datatransmission, men CX-300 port passer specifikationer af Centronics og GX-300 port kampe med RS - 232 C specifikationer. I udseende, CX-300 parallelle port har en lang vandret rektangel kører hen over midten og GX-300 seriel port har to rækker af bittesmå huller til benene.

Buffer

Databufferen og replot buffer størrelse påvirker den tid, det tager din enhed til at vende de oplysninger du giver det med vinyl-skæring handling. CX-300 har en 2MB buffer, 1,3 MB som er dedikeret til replot buffer. GX-300 er overlegne i denne måde at have en 8MB bufferstørrelse med 2MB der for replot buffer. Dette er hovedsageligt den største forskel mellem de to modeller, med GX-300 har en buffer, der er fire gange større end CX-300. Dette vil kun blive bemærket i ekspeditionstid for en udskriftsresultat.

Vægt

CX-300 vejer 59,5 pounds uden standen, og 101.4 pounds med standeren knyttet. Sammenlign dette med GX-300 vægt 57.3 pounds uden standen og 97 pounds med standeren. Denne forskel er usandsynligt, at være særlig mærkbar, når transport af enhederne, men GX-300 er lidt lettere at flytte.

Ligheder

Trods de tre områder bemærkede hvor disse modeller er forskellige, er det vigtigt at bemærke, at disse modeller er næsten identisk. De små forskelle anført ovenfor sammenligne ikke med ligheder i ting som overordnede layout, maksimal skærehastighed, blade force og opskæring område. Selv højde, bredde og dybde af de to enheder er præcis det samme.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com