Forskelle mellem asiatiske biller & mariehøns

May 31

Mariehøns (coccinellidae) er en velkommen tilføjelse til enhver have, fordi de spiser små bugs, der kan ødelægge planter. I slutningen af 1980erne, blev den asiatiske Bille (Harmonia axyridis) indført i de Forenede Stater til yderligere hjælpe med at kontrollere skadedyr befolkning. Selvom mariehøns og asiatiske biller ser meget ens, er der forskelle mellem dem.

Asiatiske Beetle udseende

Den asiatiske beetle varierer i farve, lige fra bleg orange til mørkerød. Antallet af steder på ryggen af asiatiske biller varierer også med nogle biller har ingen steder og andre som 19. En asiatisk beetle har et mærke mellem sin ryg og hoved, der ligner en "W" eller en "M", afhængigt af, hvordan du får vist fejlen.

Mariehøne udseende

Mariehøne er beetle, som de fleste mennesker er fortrolige med, og som den asiatiske beetle er ofte forveksles. Mariehøns er mørk rød farve, med lidt variation mellem hver enkelte fejl. En ægte mariehøne er også udstyret med en mere ensartet mønster af prikker på ryggen, og det mangler figuren "W" eller "M" bag hovedet. En mariehøne shell kan være enten rund eller oval i form.

Asiatiske Beetle funktioner

Mens den asiatiske beetle er en hjælpsom biologiske insekt kontrol, er de selv også betragtes som skadedyr. Når menes at bide mennesker, bider ikke teknisk asiatiske biller. Dog når beetle søger din hånd for fugt eller mad, kan det påføre en skarp klemning eller skrabe fornemmelse. Asiatiske biller er også tilbøjelige til at invadere dit hjem. De samles ofte på den solrige side af et hus, ind gennem små revner omkring Vinduer eller sidespor når vejret bliver køligt.

Mariehøne funktioner

Mariehøns kaldes undertiden en gartner bedste ven. De spiser voraciously bladlus og andre små bugs, som er skadelige for haveplanter. En mariehøne kan forbruge op til 5.000 bladlus i løbet af sin korte levetid--selv i stadiet larve en mariehøne lever af små insekter. Mariehønes røde farve repræsenterer en advarsel, der gør det uattraktivt at potentiel rovdyr, som gør den foul stof, der udskilles fra sine ben. Ægte mariehøns, der menes at bringe held og lykke, findes i mindre antal end asiatiske biller.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com