Forskelle mellem Bar afføring og Pub afføring

April 26

Forskelle mellem Bar afføring og Pub afføring

Bar afføring og pub er afføring almindeligt anset for at være det samme når faktisk de ikke er. Møbler butikker sælger normalt afføring modeller som både barstole og pub afføring, som kan forvirre kunderne endnu mere. Der er grundlæggende højde, vægt og design forskelle mellem de to typer af afføring, så det er vigtigt for købere at vide, hvad præcis hvilken stil de skal vælge.

Højde

Den væsentligste forskel mellem en bar afføring og en pub afføring er højden. Barstole er normalt højere end pub afføring. Den gennemsnitlige højde af en bar afføring er 30 inches, mens en pub afføring er 26 inches. Dette kan gøre en forskel, især hvis du køber afføring, der skal være komfortabel, når de anvendes under en tæller eller en tabel i en vis højde.

Placering

Bar afføring og pub er afføring placeret på forskellige steder. Mens barstole normalt kan findes i barer, pub afføring placeres i køkkener og opholdsrum, og bruges også på udendørs grill. En pub afføring er mere rummelige og kan derfor forhindre albuer af beboerne fra banging mod hinanden. Barstole er undertiden placeret i køkkener, også ved tællerne, men pub afføring er mere almindeligt forekommende i sådanne steder.

Design

Barstole er normalt lavet af enten træ eller stål. Barstole er enkelt, lang strukturer, der har en ensartet form og design. Pub afføringen, på den anden side er lavet i forskellige designs. De normalt har en polstret sæde og er mere farverig end den barstole. Toppen af en pub skammel er flad eller rund.

Afføring omkring huset

Hvis du ønsker at placere afføring omkring huset, kan du enten vælge en bar eller en pub skammel afhængigt af hvor du ønsker at sætte den. Barstole, for eksempel, er ideel til spil værelser. Sted et par barstole ved siden af din pool eller billard tabel, så andre kan se på, mens et spil er på. Højden af afføringen vil gøre det perfekte til dette formål. På samme måde, til soveværelset, en counter afføring er ideel. Placere den foran din kommode eller spejl. Det er moderigtigt, vil tage mindre plads og kan nemt flyttes efter behov.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com