Forskelle mellem Collards & andre grønne

November 20

Forskelle mellem Collards & andre grønne

Mørke grønne, bladgrøntsager grøntsager gerne collards, sennep greens, majroer og spinat er meget forskellige, men de har ligheder. Disse grønne er medlemmer af kål familien. Grønne varierer i udseende, smag, ernæring og madlavning gange. At kende forskellen mellem collards og andre grønne er meget let.

Udseende

Du kan se forskel mellem grønne ved at kigge på dem. Collard greens har meget store blade i forhold til andre grønne. De har store stilke kører gennem dem og vener i hele blade. Sennep greens har mindre blade end collards. Kanterne af sennep greens er pjusket. Bladene af majroer defineres mindre og er tyndere og længere end dem hos collards og sennep greens. Spinat bladene er meget små i forhold til de andre grønne blade. Alle disse grønne er omkring den samme farve.

Smag

Smagen af forskellige grønne er meget karakteristisk. Nogle greens kan spises rå, men majroer er den mest bitre af alle grønne. Majroe greens er bedst, når plukket og spist når planterne er unge. Sennep greens har en stærkere smag end collard greens og spinat. Sennep greens er bedst, når planterne er mellem fem og 12 inches høj. Spinat er den mildeste disse grønne. Spinat er så mild, det er det ofte spises rå.

Næringsværdi

Mørke, grønne greens har stor ernæringsmæssig værdi. Collards, sennep greens og majroe greens er en glimrende kilde til folat, vitamin C, calcium og beta carotine. Spinat er rig på beta-carotine, lutein og zeaxanthin. Collards, sennep greens, majroer og spinat er også gode kilder til jern og magnesium. Lutein og zeaxanthin at beskytte mod grå stær og makuladegeneration. Grønne give nogle fiber og udfylder. De har få kalorier og hjælpe med at bekæmpe fedt.

Madlavning grønne

Alle grønne skal vaskes og store stængler skal fjernes før tilberedning. Kog grønne i vand. Tilberedningstiden varierer mellem de forskellige typer. Collard blade kan blive stablet oven på hinanden. Rulle bladene op som et rør. Skær collards i strimler. Sennep greens kan sættes direkte i gryden efter vask. Hvis du er madlavning majroer med grønne, er det bedst at bringe majroer i kog, før du placerer grønne i gryden. Spinat tager kortere tid at tilberede end de andre grønne. Kog alle grønne indtil de er møre.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com