Forskelle mellem direkte & udluftet pejse

November 24

Forskelle mellem direkte & udluftet pejse

Pejse, bortset fra opvarmning et værelse eller hus, tilføje dimensioner af tradition og status til et hjem. Stadig ikke alle pejs fungerer ideelt i ethvert hjem. Faktisk to typer af pejse, direkte og udluftet, der anvendes i hjem i dag, og deres forskelle definere ofte som en en boligejer ønsker at installere.

Skorsten

En af de mest åbenlyse forskelle mellem direkte aftræk pejs og udluftet pejs er eksistensen af en skorsten. Udluftet ildsteder, også kaldet B-vent og naturlig udluftning pejse, bruge skorstene som den vigtigste kilde til røg og luft suge. Denne type system bruger luft i rummet til at fodre bålet. Ilden trækker rumluften til sig selv, varmer det og sender det gennem skorstenen til toppen af det hus, hvor det er udluftet. Direkte aftræk pejs, "direkte" henviser til specifikke luft kanal, der feeds ild, bruger en indre rør til at lufte udstødning og kanaler luften fra en ekstern rør til anvendelse som brændsel til ilden. Luft fra dette brand ventilationskanaler enten gennem en ydermur eller gennem taget. Sådan en opsætning kan bruge en let installeret rør i stedet for en skorsten.

Kabinet

En anden forskel mellem direkte aftræk pejse og udluftet pejse er behovet for en indhegning. Kabinettet er en barriere, der adskiller ilden fra rummet men tillader luft gennemstrømning. Sådan en barriere tager normalt form af en metal risten, en kæde metal gardin eller glas paneler. Selv om en indhegning er ofte brugt i naturlig udluftning pejse, er det ikke et krav, fordi luften fodring ilden kommer fra forsiden af ilden. Omvendt, fodres direkte ildsteder fra udeluft modtaget fra en pibe på bagsiden af pejsen. Mens stadig meget sikker, oprettes derved mulighed for flareup på grund af kraftig vind. På grund af dette, skal direkte aftræk ildsteder have et aflukke på den indvendige side af pejs til at forhindre ukontrolleret spredning af ild og mulige katastrofen.

Effektivitet

Selv om begge typer af pejse brænde brand i hjemmet, er direkte aftræk pejse mere effektiv end naturlig udluftning pejse. Dette skyldes, at udformningen af en direkte aftræk pejs giver varme til at udstråle uafbrudt fra forsiden af pejsen ind i stuen. Naturlig udluftning pejse brug dette samme område til både udstråler varme og næring til den brand, der kan forårsage et fald i mængden af varme udstrålende ind i stuen mens samtidig at give ilden med mindre ilt end direkte aftræk pejs.

Dybde

Den dybde, hvormed en pejs skal forsænket ind i en mur ofte dikterer, hvor pejsen kan installeres. Naturlig udluftning pejse kræver mere dybde end deres direkte aftræk kolleger på grund af behovet for ordentlig opadgående ventilation. Fordi direkte aftræk pejse lufte gennem en serie af rør, de behøver ikke være forsænket så dybt ind i væggen og kan installeres i en bredere vifte af områder i hjemmet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com