Forskelle mellem Douglas Fir kegler & Hemlock kegler

June 17

Forskelle mellem Douglas Fir kegler & Hemlock kegler

Hemlock træer er nåletræer i slægten Tsuga, og fire hemlock arter er hjemmehørende i Nordamerika. Canadiske hemlock eller østlige hemlock (Tsuga canadensis), er hårdfør i USA 's landbrugsministerium (USDA) hårdførhed zoner 3 gennem 7, vestlige hemlock (Tsuga heterophylla) i USDA zoner 5-7, mountain hemlock (Tsuga mertensiana) i zone 5 til 8 og Carolina hemlock (Tsuga caroliniana) i zone 6 og 7. Douglas fir (Pseudotsuga menziesii Franco), et nåletræ hårdfør i USDA zoner 4 til 6, er ikke en ægte Gran, men snarere et medlem af slægten Pseudotsuga, så navngivet på grund af medlemmernes lighed med hemlocks. Trods træer lighed, men er kogler af skarntyde og Douglas fir meget forskellige.

Mosser

Nåletræer er nøgenfrøede, en taksonomiske klassifikation, der omfatter alle kegle-producerende træer. Nøgenfrøede producerer frø indeni strukturer fra specialiserede blade kaldes dækblade, i modsætning til de dækfrøede, der producerer deres frø indeni frugter, der udvikler fra blomster. Dækblade i mange nåletræer tørre og skærpe som de modne, danner de karakteristiske kegler ofte forbundet med nåletræer. Træer af familien Pine (Pinaceae), som både skarntyde og Douglas fir er medlemmer, har kegler at åbne som de modne, udsætter frø indeni dem.

Størrelse

Kogler af alle hemlocks er blandt de mindste af alle træer i fyrretræ familie og kogler af østlige hemlock er den mindste af alle hemlock kegler, lige fra 1/2 til 3/4 tommer i længden. I sammenligning er udsæd, kvindelige kogler af en Douglas fir meget større, lige fra 2 til 4 inches i længden; Douglas fir mandlige kegler er mindre.

Dækblade og farve

De små kogler af hemlocks er Fingerbøl-formet med flosset, overlappende dækblade, som skifter fra gul-grøn til brun som de modnes. De skærpe og blive woody som de tørre og åbne. Douglas fir kegler er lilla eller rødlig grøn når unge og bliver brun og woody som de modnes. De træagtige skalaer af en moden Douglas fir kegle, som har en glat ydre margen, er omfattet af særpræg, trestrengede dækblade, som strækker sig fra mellem rækker af skalaer. Disse dækblade skelne Douglas fir kegler fra alle andre conifer kegler.

Persistens

Douglas fir kegler modne i en enkelt sæson og derefter falde fra deres træ med frø stadig inde i dem. Hemlock kegler vokse til fuld størrelse inden udgangen af sommeren, men de åbner ikke fuldt ud indtil langt ind i efteråret. Hemlock frøene spredes mens kegler er stadig på deres træ, normalt i vinter, og kegler kan forblive på deres træ i mere end et år efter de begynde at udvikle.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com