Forskelle mellem en blandet & agglomererede lædersofa

July 13

Blandet og agglomererede læder er to lignende læderprodukter, der er designet til at blive brugt til møbler. De begge to nyde den samme fordel: de er ikke ægte læder, men ligner læder og er meget billigere at købe og tage sig af. Mens de to begreber kan blive brugt i flæng, agglomererede læder har tendens til at have en mere specifik definition i forhold til blandet læder.

Blandet læder

Blandet læder er et begreb, der anvendes til at beskrive enhver type af lædermateriale, der er lavet ved hjælp af en række forskellige produkter. Dette omfatter nogle ægte læder, men læder er typisk suppleret med plast syntetiske stoffer. I nogle tilfælde er læder flettet sammen og smeltet sammen med disse syntetiske stoffer, så produktet kan for det meste lavet af vinyl eller en lignende plastmateriale.

Agglomererede læder

Agglomererede læder er dannet af læder, der er også kombineret med syntetiske stoffer, men på en bestemt måde. I stedet for sammenblanding ægte læder og syntetiske materialer, bonded læder bruger ægte læder scraps, men løser dem i en polyurethan blanding. Dette hjælper med at bevare læder stykker, binde dem sammen og give dem en glat og endda slutdato for møbler.

Holdbarhed

Der er lidt forskel mellem holdbarheden af blandet og agglomererede læder. Blandet læder kan vare længere, fordi det ofte bruger en højere grad af syntetiske materialer end agglomererede læder og ikke afhænger af stykker af læder til dens areal. Der er en chance for at med tiden, polyurethan af agglomererede læder kan adskille og strimler af læder kan slides ned.

Pleje

Da agglomererede læder indeholder mere ægte læder, muligvis større omhu end blandet læder. Selvom læderstrimler beskyttes normalt under Plastbeklædningen, kan du hjælpe agglomererede læder sidst længere ved rengøring det kun med en fugtig klud og derefter tørre det fuldt ud bagefter. Blandet læder kan være mere accepterende over for andre typer af rengøringsprodukter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com