Forskelle mellem en dyne og en rullemadras

September 9

Forskelle mellem en dyne og en rullemadras

Dyner og rullemadrasser anvendes begge oven på en seng, selv om de er vant til forskellige formål. Mens dundyner bruges af sveller til varme og dække, beskytter en rullemadras en madras. Hvert element er vigtigt for at opnå en komfortabel nats søvn, så mener de tilgængelige funktioner at vælge de rigtige brikker.

Varme ned

Ounce for ounce, and og gås ned er de varmeste, mest isolerende fibre, der er tilgængelige. De høje tredimensionelle fibre er meget åndbart og vil holde dig varm, når temperaturen falder, ved fældefangst kropsvarme tæt på din hud. De kan også holde dig kølig i de varmere måneder af fugtspredende fugt væk fra din krop, forhindrer dig i at føle svedig.

Bekvemmelighed af ned

Dundyner kan blive renset bekvemt derhjemme i en stor front-loading vaskemaskine og stor kapacitet tørretumbler. Hvis du ikke har disse apparater, besøge en lokal vaskeri. Talsmanden bør kun rengøres en gang hver tre til fem år, medmindre det bliver snavset, eller en gang om året forud for opbevaring, hvis du gør dette. Derfor er det bedre at bruge en dyne cover til at beskytte Talsmanden fra hverdagens snavs, støv, dyrehår og olier.

Madras Pad fordele

En madrasser repræsenterer en stor investering og en rullemadras giver en ideel måde at beskytte det mod støv, fugt og overfladeskader. Puden skal placeres direkte på madrassen og under et lagen. Tyk pude-top puder med et lag af skum er tilgængelige til at tilføje ekstra pude og forynge en gammel madras, mens tyndere puder indeholder et lag af pladevat quiltet mellem to lag af stof til blødhed og udjævne en quiltet madras overflade.

Pillow-Top madrasser puder

Pillow-top madrasser puder er tilgængelige med forskellige fyld materialer. En 1 - til 4-tommer tyk hukommelse eller latex skum pad overholder form og konturerne af et organ, tilbyde støtte samtidig minimere den bevægelse, du føler fra sleeping partner. Fjer, ned og uld madrasser puder er designet til blød komfort i stedet støtte. Selvom de kan mat ned let, vil regelmæssig hverken fnugger forny blødhed. Disse åndbar pads er gode muligheder for at hjælpe med at kontrollere din kropstemperatur.

Madras Pad pleje

Selvom rullemadrasser er designet til at beskytte din madras fra snavs, olie, mug og bakterier, kan disse elementer bygge i puden. Ren rullemadras hvert halve år for at fjerne ophobning. Da pillow-top pads er voluminøse og vanskelige at rengøre, tilføje en tynd beskyttende rullemadras ovenpå så pillow-top pad ikke behøver at blive vasket så ofte. Tyndere puden kan rengøres, lettere og mere ofte.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com