Forskelle mellem en seng spredning og en narresut

May 11

Forskelle mellem en seng spredning og en narresut

Gå ind i et stormagasin til at finde nye sengetøj kan være en overvældende oplevelse. Du har dit valg af sengetæpper, dyner, dyner, kast, dyner og tæpper. Start ved at indsnævre dit fokus til sengetæpper og dyner, og afgøre, hvilket er bedre egnet til dine behov. Når du har identificeret et område med strøelse til at fokusere på, kan du foretage en lettere beslutning om som en til at vælge for dit soveværelse.

Hvordan de er ens

Dyner og sengetæpper der normalt sælges i den samme del af seng og bad specialbutikker eller nogen store stormagasin. Begge er designet til fuldt kjole i toppen af din seng og dække op nogen af dine sengetøj, såsom dyner eller ark. Begge kan foretages fra lignende materialer som bomuld og ser meget ens med hensyn til form og tekstur.

Størrelse forskel

En dyne dækker normalt bare den top madras. Det falder normalt omkring 15 inches over din seng kant og kun fuldt ud dækker toppen. Du kan finde, at du kan se kanten af madrassen. Mange mennesker, der køber dyner vælger at tilføje en seng nederdel for at dække eventuelle resterende dele af sengen og give det et mere sammenhængende udseende. Dyner er ofte, men ikke altid fyldt med bløde dun.

Et sengetæppe, men vil generelt omfatte hele sengen. Dette omfatter området fra pude hele vejen ned til gulvet, eller tæt på det. Sengetæpper er typisk ikke fyldt med ned og er simpelthen bomuld eller flad struktur.

Tekstur forskel

Som dyner er generelt fyldt med dun, vises de let og luftigt. Et sengetæppe ligner en meget stor tæppe og er generelt ikke så blød. Dyner er også normalt reversible og har et tilsvarende eller supplerende design på bagsiden. Sengetæpper er ikke reversibel og er ofte blot hvid eller en solid farve på undersiden. Afhængigt af materialet er dyner normalt varmere end sengetæpper.

Bland det

Mange mennesker elsker den bløde konsistens og reversibilitet af en dyne, men foretrækker den fuldstændig dækning et sengetæppe kan tilbyde. Hvis du har en fuld-size seng, kunne du overveje at købe en king-size narresut og bruger det som din sengetæppe. Den ekstra størrelse vil nemt passe over din seng og hover tættere på gulvet. Bare sørg for at få noget, der ikke er alt for luftigt og vil nemt drapere over siderne af din seng. Du kan også sætte en plain hvid dyne under sengetæppe for ekstra komfort.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com