Forskelle mellem en væg & et vindue Air conditionere enhed

June 24

Forskelle mellem en væg & et vindue Air conditionere enhed

Chief forskellen mellem et vindue og en væg klimaanlægget ligger i hvorvidt de interne komponenter kan være gled ud af enhedens sag. I en reolvæg, kan sagen fjernes fra resten af enhed installeres i væggen lettere. Når sagen er installeret, kan resten af klimaanlægget gled i sagen og sikret. Andre forskelle mellem de to enheder.

Slide-out Chassis

En væg klimaanlægget chassis adskiller sig fra et vindue enhed. Chassiset af en reolvæg glider ud fra sagen og sikres normalt kun af et par skruer. Chassiset rider på en bane inde i sagen, der giver de interne komponenter den korrekte tonehøjde at muliggøre effektiv bortledning af kondens og velfungerende.

Fast Chassis

Vindue air conditioners indeholde hvad kaldes en fast chassis og kan ikke være installeret i væggene. En fast chassis er en, der ikke glider ud, med de interne komponenter i et vindue air condition at være bundet til air condition-sagen, selv, hvilket gør at sikre klimaanlægget i en væg hul en usikker og overordentlig farligt bestræbelse, der ikke bør forsøges.

Support

Væg enheder der understøttes af enten en bandage på ydersiden af væggen eller ved at blive bundet til studs på begge sider af åbningen. Vindue air conditioners er støttet af deres egen vægt at trykke ned på vinduet marmelade og en lille udadgående pitch, der lægger pres på den nederste del af en dobbelt - hung vindue.

Udluftning

Vindue air conditioners har typisk en stor udluftningsanordning tværs over ryggen til udveksling af varme og finner på siderne af enheden for luftcirkulation. Skyldes, at væggene er typisk meget tykkere end windows, er væg air conditioners designet til at gøre alle deres udluftning fra bagsiden af sagen. Du installerer et vindue enhed i en væg, selv når det understøttes ordentligt, kan føre til overophedning på grund af ventilation finner er spærret af væggen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com