Forskelle mellem et vindue aircondition og centrale klimaanlæg

October 19

Forskelle mellem et vindue aircondition og centrale klimaanlæg

Opvarmning, er ventilation og klimaanlæg (HVAC) processen med at opretholde et stabilt, sundt og behageligt miljø inde i hjemmet. Når det kommer til køling hjem i de varmere måneder, har forbrugerne en række valg spænder fra centrale air condition-enheder, som er i stand til at køle hele hjem, til mindre Vinduesenheder, som er designet til at afkøle et enkeltværelse. Begge systemer har fordele og ulemper.

Størrelse

Både Vinduesenheder og centrale air condition-enheder kommer i forskellige størrelser. Det er vigtigt at vælge den størrelse som er stor nok til tilstrækkeligt cool krævet plads, men det er ikke for stor til jobbet. Du installerer en enhed, der er for stor eller for lille til jobbet vil resultere i spildt energi og øget forbrug omkostninger. Vinduesenheder er pr. definition er lille nok til at passe ind i et vindue. De er typisk bedømt i britiske termiske enheder eller BTUs. Ifølge Californien energi Kommissionens forbruger energi Center, skal du måle den plads, du ønsker at køle og matche det areal af rummet til antallet af BTUs forpligtet til at køle det. En 5.000 BTU vindue enhed bør tilstrækkeligt cool en 150 kvadrat ft værelse, mens en 400 kvadrat ft værelse skulle en 10.000 BTU enhed. Centrale air condition-enheder er også målt i BTUs, selvom de kaldes undertiden stadig af ældre stil måling af tons. En et ton central air enhed svarer nogenlunde til en 12.000 BTU enhed. Bestemmelse af den rigtige størrelse for en central klimaanlæg er mere kompleks end et vindue enhed, der involverer faktorer som alder og størrelse af hjem, antal vinduer, type og kvalitet af isolering, firkantet optagelser nedkøles og andre faktorer. Den gennemsnitlige størrelse af en central air unit i USA varierer fra 36.000 til 72.000 BTUs, ifølge aircondition Helper.

Konfiguration

Vinduesenheder, som man kunne forvente, er typisk installeret i et vindue, men de kan fastsættes i en ydervæg. Disse enheder fungerer på et afkølet luft princip svarer til centrale air condition-enheder. Mekanismen, der blæser tvinger afkølet luft ind i rummet og varm luft er opbrugt gennem bagsiden af enheden, uden for hjemmet. Vinduesenheder er selvstændig og kræver ikke nogen kanalen arbejde. Centrale enheder er typisk installeret i et fast sted uden for hjemmet. Blæser mekanisme tvinger kold luft ind gennem en serie af kanalerne i de forskellige rum i hjemmet og udstødning den varmere luft på ydersiden.

Omkostninger

De indledende udgifter vindue enhed er betydeligt mindre end en centrale klimaanlæg. Vinduesenheder koster typisk mellem $100 og $1.000, mens centrale air condition-enheder kan koste flere tusinde dollars. De fleste Vinduesenheder kan installeres af boligejer med kun et par fælles værktøjer såsom en skruetrækker og hammer, mens centrale enheder normalt kræver installation af fagfolk. Ifølge HVAC nøgle er det mere omkostningseffektivt at bruge Vinduesenheder, hvis kun en eller to værelser har brug for køling, men større områder kan være mere effektivt køles af centrale air condition-enheder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com