Forskelle mellem indendørs & udendørs forlængerledninger

August 16

Forskelle mellem indendørs & udendørs forlængerledninger

Kraftoverførsel en elektrisk enhed, der ikke har en netledning længe nok til at nå frem til en stikkontakt er formålet med en forlængerledning. Men en indendørs forlængerledning er meget forskellig fra en udendørs forlængerledning. En udendørs forlængerledning kan bruges indendørs, men brug aldrig indendørs Forlængerledning til udendørs brug. At kende forskellen mellem de to typer af forlængerledninger vil eliminere sikkerhedsrisici.

Isolering

Den væsentligste forskel mellem indendørs og udendørs forlængerledninger er isolering bruges til at konstruere de forskellige typer af ledninger. Indendørs forlængerledninger har ikke de samme materialer og beskyttende isolering omkring ledningerne, som gør udendørs udvidelse ledninger. Udendørs forlængerledninger har mere holdbare isolering til at beskytte ledninger fra fugt og udendørs temperaturændringer. Sollys kan bryde ned isolering bruges til indendørs forlængerledninger, men udendørs udvidelse ledninger bruge materiale til at beskytte isoleringen mod sollys skader. Udendørs forlængerledninger er også konstrueret til at forhindre skade fra kemikalier, såsom olie, men indendørs forlængerledninger er ikke.

Sporvidde

Sporvidde af en forlængerledning er størrelsen eller diameter af udførelsen ledninger på indersiden af ledningen. Indendørs forlængerledninger har ikke den samme målestok for ledninger som udendørs forlængerledninger gør. Den primære årsag er, at indendørs forlængerledninger sjældent kommer i længder længere end 25 fødder, mens udendørs udvidelse ledninger kommer i længder op til 150 fod eller mere. Større-gauge strømførende ledning giver mere strøm til at flyde gennem forlængerledning, som er nødvendig ved større længder og til forskelligt udstyr.

Stik Type

En anden forskel mellem indendørs og udendørs forlængerledninger er stik type anvendes. De fleste indendørs forlængerledninger har en todelte plug og udendørs udvidelse ledninger kommer med en tre-ben plug. Den tredje gren på forlængerledningen er en grundstødning ledning, der reducerer risikoen for elektrisk stød eller endda brande. Den todelte forlængerledning er generelt bruges på lamper eller små apparater fundet inde i hjemmet. Tre-ben stikket bruges kun med en stikkontakt, der har en jorden slot. Kombinere en tre-ben-plug forlængerledning med en to-gren-stik forlængerledning kan være farlige.

Strømstyrke

Hver husstand apparatet udnytter forskellige strømstyrke at operere. Indendørs forlængerledningen generelt har en lavere strømstyrke rating end en udendørs forlængerledning fordi udendørs enheder udnytter flere ampere end apparaternes indendørs. Home Depot hedder det, at en lampe udnytter ca.5 ampere, mens en udendørs enheden, såsom en løvblæser, kræver en forlængerledning, der kan give op til 12 ampere, som mest indendørs udvidelse ledninger ikke kan rumme.

At vælge snore

Før du køber en forlængerledning, skal du tage flere faktorer i betragtning, herunder miljø forlængerledningen vil blive udnyttet i og kravene til strømforsyning. Indendørs forlængerledning er normalt anvendes til små elektriske anordninger såsom hårde hvidevarer, lamper eller computerudstyr, mens udendørs forlængerledning bruges til større længder og højere strømstyrke og spænding krav, og kræver beskyttelse fra de miljømæssige forhold. Forlængerledninger, der alle kommer med oplysninger om længde, strømstyrke ratings, spænding ratings og om ledningen er til indendørs brug, udendørs brug, eller kan bruges både indendørs og udendørs.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com