Forskelle mellem klæbende flise vs selvklæbende flise

May 23

Forskelle mellem klæbende flise vs selvklæbende flise

Selvklæbende flise, som du anvender klæbemiddel til, og selvklæbende flise begge har fordele og ulemper. Omkostninger, nem installation, holdbarhed og reparationer er de væsentligste forskelle mellem disse typer af fliser. At kende dine muligheder kan gøre en stor forskel, især hvis du opererer inden for et stramt budget, eller hvis gulvet er for dit eget hjem eller en investeringsejendom.

Omkostninger

Selvklæbende flise i forhold til vinyl fliser kan være ganske omfattende. Selvklæbende flise som keramik kan være så lavt som.78 cent per kvadratfod, og så kan vinyl fliser. Forskellen bliver meget tydelig, når du begynder at sammenligne Natursten fliser til vinyl. Natursten fliser som travertin kan koste $20,00 per kvadratfod. Alle priser er angivet gældende fra maj 2011.

Nem Installation

Når det kommer til installation klæbende flise og selvstændig stikning flise, er der ingen sammenligning. Selvstændige stick flise er meget lettere at installere. Der er ingen lim til at anvende på undergulvet, og der er ingen injektionsmørtel linjer at bekymre sig om, hvilket eliminerer flere trin til et færdigt gulv. Selvstændige stick fliser er placeret tæt mod hinanden for at skabe en problemfri mønster. Undergulve skal være ren og niveau for begge typer af fliser.

Holdbarhed

De mest holdbare typer af selvklæbende fliser er natursten som travertin. Denne type af flise er ekstremt svært og bryder ikke nemt. Keramiske klæbende fliser kan knække hvis dit hus skiftehold eller en tung genstand får faldt på det. Vinyl selvklæbende flise har potentiale til at rive når genstande såsom møbler eller apparater flyttes på tværs af det, og over tid vinyl selvklæbende flise vil blive slidt og falmet.

Reparationer

Selvklæbende flise som sten eller keramik er mere vanskeligt at fjerne, og tager længere tid at erstatte end en selvstændig stikning vinyl fliser. De klæbende fliser skal skæres eller mejslet ud, limen skal være skrabes væk fra gulvet, og mere lim anvendt før den nye flise kan indstilles. Selvstændig stikning fliser er fjernet ved hjælp af en spartel med et tyndt blad. Du skubbe klingen under flisen og lirke det ud, og derefter skal du blot holde en flise i stedet.

Tip

Opbevar altid ekstra fliser uanset hvilken type du vil bruge. Stilarter og farver er altid ophørte. Dette tvinger dig til at erstatte din hele gulvet, når alle du virkelig havde brug for var et par fliser til at foretage reparationer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com