Forskelle mellem klasse A & Grade B laminatgulv

August 25

Forskelle mellem klasse A & Grade B laminatgulv

Laminat er en type af gulvbelægning, der simulerer udseendet af hårdttræ eller mindre almindeligt, sten gulvbelægning. Det er lavet i lag, begyndende med den dårligste opbakning lag, der forhindrer fugt indtrængen fra vridning af laminat plader. Det næste lag er core lag, som regel lavet af high density fiberboard, der giver støtte og stabilitet. Design billedlaget er top-mest lag og det eneste synlige når den laminatgulve er anvendt. Dette lag er et billede af en træ korn eller sten til at simulere udseendet af den ægte vare. Ofte er det billedlag tekstur for at højne illusionen.

Fordele af laminat

En af de mest åbenlyse fordele af laminat versus traditionelle hårdttræ Gulvbelægning er omkostningerne. Laminat installation kan være 50 procent billigere end hårdttræ installation. Dette omfatter den materialeomkostninger og lønomkostninger af installationen, siden laminat ofte kommer i en flydende gulv mulighed hvor det har holdt sammen i tunge og groove form og indbygget i bestyrelser, hvilket gør for en enkel og hurtig installation. Laminat gulve er også normalt mere holdbare end løvtræ og modstår ridser, fugt og misfarvning mere end traditionelle hårdttræ. Det er nemmere at rengøre end løvtræ og mindre tilbøjelige til at komme fra en sjældne eller truede arter af træ.

Ulemper af laminat

Hårdttræ tilføjer mere værdi til et hjem end et laminat gulv. Hårdttræ er lettere at reparere, når der er skader på den. Hvis en laminat bord er beskadiget, skal det udskiftes; trægulve kan blive slebet og refinished. Nogle boligejere foretrækker også udseendet af ægte hårdttræ over det simulerede udseendet af laminat.

Traditionelle gulvet sortering

Hårdttræ Gulvbelægning er ofte klassificeret på en skala med "Vælg" eller "A" den højeste kvalitet og omfang nedstammer fra der. En A-grade hårdttræ gulv er for det meste ensartet i farve med meget få knaster. En "AB" rating viser mere naturlige farveforskelle mellem plankerne. Denne lønklasse refererer kun til udseendet af den trægulve og har ikke noget at gøre med dens holdbarhed og kvalitet.

Laminat gulv sortering

Fordi laminat gulv er lavet ved hjælp af et billede af hårdttræ, der er ikke behov for en kvalitet på udseende, som med trægulv, der kommer med naturlige variationer. Laminat gulve er klassificeret på dens holdbarhed, ved hjælp af en AC-skalaen. AC5 er den højeste kvalitet; det og AC4 bruges primært i kommercielle indstillinger med høj lydstyrke af mund trafik. AC2 gennem AC3 er fremragende til hjem, især i områder, der får en masse slid som køkkener, badeværelser og opholdsområder. AC1 bør kun anvendes i områder, hvor der vil være meget lidt slid, som en gæst soveværelse. Ikke-ratede laminat har ikke har bestået de sortering krav og kan være en risikabel investering, især i en høj trafik område. Laminat gradueret på en skala end AC skala som den "A / AB" skala kan være et forsøg på at passere off ratede laminat som højt ratede. Altid tjekke AC bedømmelse før du foretager et køb.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com