Forskelle mellem knapper & Socket skruer

July 13

Forskelle mellem knapper & Socket skruer

Siden sin opfindelse i 1513, er skruen blevet fremstillet i forskellige modeller. Hvad adskiller disse skruer fra bolte og negle er cylindriske (spiral) tråd, som tillader skrue til at trække hele vejen ind i overfladen eller hul, snarere end at blive bankede eller en sikker på plads med en møtrik. Den populære knap og socket skruer er tilgængelige i forskellige materialer og kan fremstilles med forskellige hoveder og tips afhængigt af deres tiltænkte formål.

Socket skruer

Flad socket skruen er designet til områder hvor der det vil skylle overflade, et begreb, der betyder skruen skal være kørt helt ind i objektet. Skruerne fås i forskellige længder og bredder og findes ofte findes med selvstændige piercing tips - som er en spids, der giver mulighed for skruen til at blive drevet uden at bore et hul på forhånd. Desuden, da socket skruer bruges ofte til tunge formål, de tendens til at være fremstillet af mange hårde stål materialer såsom høj styrke, hærdet og stål legeringer, til at modstå høje niveauer af vride.

Knappen skruer

Den rundet hoved---som sidder på oversiden efter denne skrue er fastgjort---er hvad der adskiller knap skruen fra fladere socket skruen. Denne skrue bruges til at fastgøre mange typer af komponenter, herunder letvægts materialer. Som følge heraf er knap skruen ofte lavet af mange typer af materialer, herunder plast, aluminium og stål. Skrue tips kan variere afhængigt af formålet, men knap skruen kommer ofte i den selvskærende, tråd danner tips, som er mere stump tips, der kan kræve en pre-boret hul.

Slot figurer

Skruehoveder har normalt en forsænket indrykning, passer til en bestemt type af skruetrækker. Mens både knap og socket skruerne fås med standard slidset (fladt) og cross-slot (Phillips) hoveder, er der nogle slots, der har tendens til at parret med forskellige skruer. Den firkantede slot er en identificerbar recession, der har tendens til at være populær hos socket skruer, især for skruer, der er designet til arbejde med træ. På den anden side kan sekskant slot findes på knappen skruer, især med brug af en skive.

Applikationer

Socket skruer bruges primært til at anbringe en ting især hvor der skal være en færdig plan flade. Denne skrue bruges desuden ofte i trange, hvor knap skruen kan være for tung. Således kan ansøgninger om denne type skruer spænder dramatisk, som bittesmå skruer kan bruges til computer hardwarekomponenter og større skruer kan bruges til byggeriet, såsom fastgørelse af metalplader og gipsvæg.

Knappen skruer bruges ofte til at vedhæfte en enhed til en anden, såsom forskellige komponenter i et kamera eller andre elektroniske enheder. Også, de er undertiden foretrukne hvis delene skal konstant være fastgjort og udstationerede.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com