Forskelle mellem kold & varm valset stål stænger

May 21

Forskelle mellem kold & varm valset stål stænger

Koldvalsning og hot rullende er to metoder til arbejdet stål. Både involverer klemme stål mellem to eller flere ruller, som forlænge og tynd store stykker af metal. Forskellen mellem de to metoder er i temperatur anvendes, og de endelige resultater af den rullende, herunder styrke, fleksibilitet og finish af stål.

Temperatur

En forskel mellem varme rullende og koldvalsning er i navnene. Hot rullende sker ved højere temperaturer og koldvalsning på lavere dem. Koldvalsning sker ved stuetemperatur. Den "hot" i hot rullende er ikke blot en lille smule varme, men varm nok til at påvirke det metal struktur. Dette er omtrent 1.500 grader Fahrenheit. Denne varme gør metal bliver ru, eller "målestok." Det også får den til at recrystallize, som betyder, at molekylerne omarrangere på grund af varmen, og når stålet køler, denne omlejring gør metal anderledes end før opvarmning.

Styrke

I forhold til kolde Varmtvalsede stænger, er varmt valsede stænger blødere. Koldvalsning processen fungerer metal, hvilket gør det meget svært. Omkrystallisering under hot rullende gør stål lidt blødere; Det er stadig stål, selv om, og meget hårdt sammenlignet med andre materialer.

Fleksibilitet

Varmt valsede stænger er mere fleksible end koldvalset stål. Dette er fordi de er lidt blødere. Kolde valset stål kan modstå flere arbejder fra en metal smith, selv om. Varmtvalsede stål kan være mere fleksibel, men det kan ikke tage så meget stamme. Processen med arbejder metal kan forårsage varm valset stål til form revner hvis det går alt for længe. Dette gør varm valset stål bedre for projekter med mindre opmærksomhed behov og koldvalsede bedre for detaljerede værker.

Farve

Der er forskelle i udseendet af varme og kolde valset stål. Kolde rullede metal er en grå farve, farven af metallet selv. Varm valset stål tager på et blåligt skær på grund af varmen. Varmen forårsager stål til recrystallize og introducerer mere ilt, som forårsager en kemisk reaktion kaldes oxidation. Denne blå farve er oxidation.

Tekstur

Varmen påvirker også teksturen af stål. Den blå oxidation og skalering fra den varme gør varm valset stål grovere sammenlignet med kolde rullet. Fordi kolde valset stål ikke undergår disse processer, er det blødere at røre og skinnende udseende.

Behandlinger

Koldvalset stål tager behandlinger såsom galvanisering og kemiske maleri bedre end hot rullede. Dette er fordi behandlingerne overholde til metal, selv. Varm valset stål har lag af oxidation på det, forhindre kemikalierne i at nå metal. I orden til kemisk farve, sving eller ellers omgås stål, fjernes denne oxidation.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com