Forskelle mellem ned dyner & dyner

September 27

Forskelle mellem ned dyner & dyner

Når du vælger en type af Talsmanden, har du et valg mellem en ned-fyldt eller et alternativ til ned fyldt Talsmanden. Betydelige forskelle mellem de to typer, der er værd at overveje, før du foretager en endelig udvælgelse. Forskelle i komfort og varme, pleje og vedligeholdelse, allergiske reaktioner og budget prisoverkommelighed hersker mellem en ned fyldt Talsmanden versus alternativ til ned fyldt Talsmanden.

Komfort og varme

Dundyner er fyldt med lys fluffy belægning fundet på maver af vandfugle nedenunder deres fjer. Ligesom dette ned fungerer som en naturlig isolator til ænder og gæs, at holde dem varme, en ned fyldt Talsmanden vil kuvert du tjener som den varmeste og mest letvægts strøelse tilgængelige. Alternativ til dundyner er oftest fyldt med 100 procent bomuld eller Bomuldsblanding og er tungere, fylder mere og ikke så varm som deres ned fyldt modstykker.

Pleje og vedligeholdelse

Ryster og hverken fnugger en ned fyldt Talsmanden bør være et dagligt ritual at holde ned adskilt og hjælp bevarer sin loft. Derudover vil der dækker din ned fyldt Talsmanden med en dyne holde det fra at få snavset. Renseri er den foretrukne rengøring metode for en dyne. Omvendt er kræver et alternativ til ned Talsmanden minimum pleje. Det kræver ikke dagligt ryster, kan oftentimes maskinvaskes og tørretumbles gentagne gange uden svind, plyndring eller særlig forsigtig håndtering og brug af en dyne er valgfri.

Allergiske reaktioner

Selv om down anvendt til at konstruere ned fyldt dyner er blevet desinficeret, det stadig kan havnen, støv, snavs eller andre allergener. Dette giver ned fyldt dyner potentiale udløser en allergisk reaktion. For at lette dette problem, udnytter nogle producenter en specifik renseprocessen, der fjerner urenheder fra en ned fyldt Talsmanden, derindgiverden allergivenlige. Allergi-tilbøjelige individer har normalt ikke nogen allergisk reaktion på alternativ-fyldt dundyner.

Prisoverkommelighed

Omkostningerne ved en ned fyldt Talsmanden afhænger af flere faktorer. Størrelse, byggeri, kvalitet og mængde og eventuelle særlige dekorationer spiller en rolle i fastlæggelsen af Talsmanden endelige omkostninger og lang levetid. Ned fyldt dyner kan være ret dyrt, men de kan vare op til 15 år eller mere, når taget sig af ordentligt. Alternativ til ned fyldt dyner er væsentligt billigere men mangler levetiden af ned fyldt dyner. Samlet set dog gør manglende ned og dens forarbejdningsomkostningerne alternativ dundyne langt mere overkommelig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com