Forskelle mellem piedestal & Wall Mount dræn

October 3

Forskelle mellem piedestal & Wall Mount dræn

Den største forskel mellem en vægmonteret håndvask og en piedestal synke er, hvor de står. En vægmonteret vask vil være solidt fastgjort til væggen og piedestal vasken knyttet til gulv og væg rørene er indkapslet i en kolonne, porcelæn. Der er andre mindre åbenlyse forskelle for boligejer at overveje før købe enten.

Wall monteret

En vægmonteret vask er fantastisk til små rum. Rør under vasken er venstre viser, men dette efterlader mere gulvplads åbne. Du kan også bruge chrome rør til en mere attraktiv look. Vasken tillægger væggen med et par skruer og et vægbeslag. En vægmonteret vask er meget holdbare og vil vare i lang tid.

Piedestal

Piedestal dræn er generelt lavet af emaljeret støbejern eller sanitetsporcelæn. De er som regel dyrere end væg monteret dræn og er elegant og stilfuldt. De arbejder godt i små rum, men de er vanskelige at selv at installere. Piedestal synker også kommer med tre forskellige hul konfigurationer og installer skal være sikker på den vask og vandhane match.

Vandhaner

Vasken du køber kan eller ikke kan komme med en vandhane. Du kan også vælge at opgradere vandhanen vasken kom med og finde noget mere passende til din personlige stil. Du kan opgradere en vask med en enkelt hane switch. Køkkenarmatur priserne afhænger af stil, design og materiale den er lavet af. De fleste vandhaner er chrome, men du kan finde vandhaner i næsten enhver stil til at passe din vask behov. Tjek har hane og vasken samme konfiguration.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com