Forskelle mellem slebet injektionsmørtel & ikke slebet injektionsmørtel

January 19

Fuger er en nødvendig efterbehandling værktøj til flisebelægning arbejdspladser. Det skaber et bånd og tætning mellem fliserne. Injektionsmørtel kommer i flere nuancer af farver og typer, der omfatter slebet injektionsmørtel og ikke-slebet injektionsmørtel. Hver har sine unikke fordele, afhængigt af situationen og flisebelægning jobtype du er ved at afslutte.

Sand giver styrke

Slebet injektionsmørtel indeholder sand, som er inkluderet i injektionsmørtel til styrke i områder, hvor en overflade er mere tilbøjelige til at knække, såsom et gulv. Beton anvendes til fortovet ofte har sand i det af de samme grunde. Slebet injektionsmørtel er farvet med en farve pigment til at matche dine fliser eller personlig præference.

Ikke-slebet injektionsmørtel er glattere

Non-slebet injektionsmørtel, fremstillet med den samme formel som slebet injektionsmørtel minus sandet, er simpelthen blanding af cement og farvestof pigment, der anvendes til at oprette farver. Den ikke-slebet injektionsmørtel er ikke så stærk og vil knæk når det bruges i bredere fuger mellem fliser. Non-slebet injektionsmørtel er almindeligt anvendt i sten installationer og fliser med smalle fuger eller mellemrum mellem fliserne. Denne slags injektionsmørtel vil blive blødere at røre end slebet injektionsmørtel.

Bruger

Hvis injektionsmørtel rum er mere end 1/16 tommer, skal du bruge slebet injektionsmørtel for sin styrkende egenskaber. Bruge ikke-slebet injektionsmørtel på mindre leddene, fordi der er mindre pres på injektionsmørtel, forhindrer revnedannelse. For endnu mindre leddene, anvende ikke-slebet injektionsmørtel fordi sand ikke vil passe ind i leddene.

Rengøring

Non-slebet injektionsmørtel leddene er fordelt så stramt sammen--ved bruser fliser, for eksempel--at rengøring kan blive en smerte Når meldug bliver indlejret i overfladen. Over tid bliver rengøring farves ikke slebet injektionsmørtel vanskeligere. Slebet injektionsmørtel, selvom det er porøse, stadig har bedre slibende egenskaber og er mere lydhør over for blegemiddel, magt vask og skrubning over sin ikke-slebet modstykker. Non-slebet injektionsmørtel har tendens til chip væk og crack over tid endnu med ingen ydre pres understreger fælles. Det bliver sprødt og har en tendens til at knække.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com