Forskelle mellem sneglene & snegle

October 3

Snegle er meget lignende havsnegle tilhører mollusk phylum i dyreriget. Fordi de producerer så rigelig mængder af slim og slim, snegle og snegle er de eneste bløddyr kan leve på land. Om de kan se ens, har disse dyr et par biologiske forskelle.

Forskelle i Shell

Lang krop og fangarme af slug er meget lig dem af en snegl, men den vigtigste fysiske forskel mellem de to arter er skallen. Sneglen bruger sin råtanken som en ekstern vedhæftet fil til at beskytte og dække sin krop. Skovsnegl, men har en lille indre shell, der ligger under huden. Både snegle og snegle ånde gennem en luft hul på deres kappe, kaldes en pneumostome. På snegle, pneumostome løgne er sammenstillet ved siden af skallen.

Snegle

Sneglene er yderst følsom over for selv de mindste temperaturforandringer. Sneglene finde læ til at beskytte dem fra ekstremt koldt vejr og vil foder under jorden for at skjule fra varmen og forhindre dehydrering. De kan også leve under vand for korte anfald af tid, men kan drukne efter et par timer. Sneglene tage et omkring et år at nå seksuel modenhed og har en levetid på kun to år.

Snegle

Der er hundredvis af sorter af snegle i USA alene. Af disse er nogle i stand til at leve på land, mens andre kan leve i vand. Vand og jord snegle indånder anderledes---jord sneglen modtager luft gennem vejrtrækning hul nær sin kappe, mens vand snegl bruger en slange til at indsamle luft fra vandoverfladen. En snegl shell vokser i en spiral spole og modnes som sneglen modnes.

Snegle kræver to år at nå seksuel modenhed. Nogle arter af haven snegle kan leve op til 25 år.

Ligheder

Både snegle og snegle er hermafroditter, hvilket betyder, at de indeholder mandlige og kvindelige reproduktive organer. De kan lægge mellem 80 til 100 æg, op til seks gange om året. Æg kan befrugtes selv og findes typisk skjult under sten, i nærheden af planter eller under jorden. Begge havsnegle betragtes haven-sort skadedyr, da de kan beskadige og spiser blade og frugter fra planter. De også efterlade et spor af slim, som de rejser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com