Forskelle mellem Top fryser & Bottom fryser køleskab

March 6

Forskelle mellem Top fryser & Bottom fryser køleskab

Vælge et køleskab er mere forvirrende end nogensinde nu, apparat producenter tilbyder modeller med frysere på top, bund og side. Men, hvis du foretrækker en fryser på toppen eller bunden, du har en hel anden række modeller at vælge imellem – nemlig franske dør køleskab. Når du kender forskellene mellem top versus bottom fryser design, vil at vælge den rigtige apparat til dit hjem blive lettere.

Energieffektivitet

En masse diskussion kredser om hvilket køleskab model er mere energieffektive, men når man ser på tal, der er ikke meget af en forskel mellem en top eller bund fryser så længe du sammenligner de seneste modeller; ældre modeller af top frysere dræne energiomkostninger.

Top-monteret frysere kan nogle gange kræve lidt mindre energi end bunden--monteret frysere, ifølge Energy Star hjemmeside (www.energystar.gov), men med undtagelser, såsom størrelsen af fryseren, uanset om det er gennem-the-dør-is og hvordan det defrosts sig selv. Forskelle i årlige energiomkostninger mellem en top og bund mount fryser er dog minimal på omkring $10 om året, i April 2011, per Energy Star beregninger.

Når du køber et køleskab, sammenligne energi ratings mellem hver model. For eksempel, koster en brand 22 kubikfod køleskab med en top fryser omkring $45 af elektricitet til at køre et år. Et lignende mærke 21 kubikfod model med en bottom fryser koster omkring $43 af elektricitet til at køre et år.

Køleskabe med fryser i bunden og en fransk dør design er ofte større i kubikfod og omkostningerne mere at køre. For eksempel, vil et navn mærke fransk dør nederst fryser model, der er 26 kubikfod koste omkring $59 af elektricitet til at køre et år. I sidste ende har den øverste eller nederste placering af fryseren meget lidt at gøre med energieffektivitet.

Tilgængelighed

Tilgængelighed er virkelig det afgørende spørgsmål, når det kommer til at vælge en top eller bund fryser. For eksempel, hvis du er træt af at få bopped i hovedet af din top fryser dør, er måske en bottom fryser rigtige for dig. Men der er andre overvejelser. Fryser i top gør adgang til fryseren vanskeligt for børn men lettere for personer med visse fysiske forhold, der gør bøjning eller løft af genstande vanskeligt.

Bunden frysere er foretrukket af dem, der ønsker køleskab del af apparatet i øjenhøjde for lettere adgang til de fødevarer, der anvendes på daglig basis. Der er ingen trækker musklerne fra bøjes eller nå dybt ind i køleskabet til at hente, hvad du har brug for. Men du skal bøje sig ned til bunden frysere, og bøjning og løfte tunge frosset kød kan tage en vejafgift på ryggen. Den tilføjede skønhed af en bottom fryser er at de fleste af skufferne automatisk glider lukket; dog kan nogle utålmodige familiemedlemmer ende sparker bund fryser døren for at få det til at lukke hurtigere.

Organisation

Nogle mennesker foretrækker top frysere på grund af den indbyggede reoler på dørene. Bunden frysere kan trækkes ud som store skuffer, og de kan også komme i sving-dørs versioner. Producenter har sørget for at opbygge i tilstrækkelig lagerplads til bunden frysere. Når du ser på en bund fryser, forekommer det også højere og dybere end en top fryser, men kun lidt.

Bunden frysere i fransk dør modeller har en fordel, når det kommer til større kapacitet end top frysere. Mange af icemakers er placeret ud af fryseren og i køleskab-delen af den model, som giver mulighed for mere opbevaring plads i fryseren, men tager væk plads i køleskabet. Bund fryser har ofte en dobbelt række af rummelig lagringsmuligheder, såsom fuld glide-out hylder og lagerbeholdere eller lift-out kurve.

Omkostninger

Den dyreste model er den moderne fransk dør køleskab med bottom fryser i rustfrit stål. Du vil betale mindre til at købe en bottom fryser med en traditionel fuld dør i stedet for en fransk dør design. En top fryser er ofte den billigste model. dog omkostninger afhænger altid af gøre, model og om du vælger rustfri, hvid, sort eller indbygget fordi mange traditionelle top frysere fra high-end producenter er dyre så godt.

Når du handler for køleskab, fokus på stil, din præference for tilgængelighed og hvad passer ind i dit køkken konfiguration. Men overraskende, pris og energieffektivitet for top og bund frysere er ikke den bedste beslutter faktorer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com