Forskellen i Bosch DB441C og DB441

July 5

Forskellen i Bosch DB441C og DB441

Robert Bosch værktøj Corporation har produceret værktøjer siden 1886. Og hvis du er i markedet for en rundsav blade, du kan komme på tværs af Bosch's DB441C og DB441 modeller. De er stærke og overkommelige, og hver vinge er konstrueret med en sans for kvalitet og holdbarhed. Der er flere funktioner, men at sætte de to modeller fra hinanden.

Hvad der adskiller Bosch DB441C og DB441?

For det første er det værd at bemærke, at mens Bosch DB441C og DB441 har nogle forskelle, de har mange flere ligheder. De begge veje betydeligt mindre end 1 lb.; de begge har diamantklinger; de er begge grå; og begge af disse Save er fremstillet ved hjælp af lasere i stedet for traditionelle varme-svejsning teknikker. Ved hjælp af lasere til fremstilling af savklinger gør for Save, der kan skæres hurtigere og sidst længere, da varmen fra svejsning kan ellers tage år off livet for en sav. Kort sagt, ikke være alt for bekymret over forskellene mellem disse to produkter, som du vil være i stand til at gøre et stort stykke arbejde for savning med enten en.

Målinger

Disse to så vingerne er ens i deres målinger, men ikke identiske. Både DB441C og DB441 har diametre på 4 inches, men DB441C vil tage op lidt mere plads, når det er knyttet til saven, selv med en højde på 6,75 inches og en bredde på 5.75 inches. Derimod vil DB441 har en højde på 5,60 inches og en bredde på 4,25. Så sørg for du måle dit arbejdsområde omhyggeligt og kende detaljerne bag din sav, før du beslutter dig for hvilket savklinge du vil købe.

Hvad du kan skære

En anden vigtig forskel er, hvad du kan så med disse vinger. Du kan skære mursten, sten og de fleste typer af beton med enten en, men du kan kun skære gennem armeret beton med DB441 model. Yderligere, kun DB441 vil skære igennem stål. Uanset hvilken savklinge, du bruger, er skal du huske, at de begge arbejder bedre når materialet du skære tørt.

Konklusion

Én sidste forskel mellem disse to savklinger: prisen på DB441 gennemsnit omkring $15 til $20, efter talrige online detailhandlere (på tidspunktet for denne offentliggørelse), mens DB441C sælger for omkring $25-$30. Ellers, hvis du skulle se på Bosch DB441C og DB441 rundsaven vinger side om side, vil du sandsynligvis være hårdt pressede, at sige hvilket er der, eller selv at mærke nogen forskelle mellem to overhovedet. Konkret, derfor er det kun når du skære stål og jernbeton, som du vil være i stand til at værdsætte eller ej du købte den korrekte model.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com