Forskellen i SJT & SVT snore

October 1

Forskellen i SJT & SVT snore

Forskellen i SJT og SVT snore ligger i deres evne til at håndtere temperatur og belastninger. Bogstaver i deres navne (SJT og SVT) repræsenterer deres Underwriters Laboratories (UL) kode og betegnelse. UL er en uafhængig, non-profit science center, der varetager kritiske test for at skabe standarder på tværs af flere brancher. De koder, de skaber tillade fabrikanterne at etiketten snore simpelthen og stadig meddele de oplysninger, der er nødvendigt for brugerne at forstå kapaciteter af magt snore.

Isolering

Både ledninger er isoleret ved hjælp af polyvinylchloride (PVC) belægninger. Isolering på SJT snore er tykkere end på SVT og foretaget for at overholde UL klasse 43 termoplastisk pr. UL Standard

SVT ledninger er isoleret for at overholde UL standard 62. Forskellen mellem de to standarder, som dækker fleksible ledninger, er, at 1581 indeholder særlige krav til konstruktion af afrundede snore.

Wire Gauge

SVT ledninger kan indeholde wire gauge størrelser 17 og 18 kun. SJT kan bruge et farveinterval fra størrelse 10 op til størrelse 18 wire.

Farvekodning

Både ledninger kommer i sort, hvid eller grå pr. UL standarder. SJT kabler kan også blive belagt i forskellige farver til at matche europæiske elektriske standarder, som bestemmelserne for tunge brug strømkabler er anderledes end lettere brug (SVT) snore.

Applikationer

SJT ledninger er designet til tungere brug apparater, maskiner og andre former for elektrisk udstyr anses for at have tunge brug. SVT ledninger er fælles på mindre køkkenmaskiner, støvsugere eller elektrisk udstyr, der anvendes i mere kontrolleret og beskyttet miljø.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com