Forskellen mellem Amdro & slukke Ant agn

June 9

Forskellen mellem Amdro & slukke Ant agn

At slippe af med en ant angreb kræver en ant agn, en kemisk forbindelse, der dræber myrer og eliminerer myre kolonier. Ant agn er tilgængelige i forskellige mærker kemiske former. Amdro og Extinguish er to mærker af ant agn, der har den samme opgave men forskellige ingredienser, restriktioner og længder af effektivitet.

Ingredienser

Amdro har insekticid-baserede ingredienser for hurtigere afskaffelse af myrer, men Extinguishs ingredienser omfatter insekt vækstregulatorer, som tager længere tid at arbejde. Amdro indeholder en inhibitor, kaldet hydramethylnon. En myre tager dette tilbage til sin koloni som mad, forårsager øjeblikkelig død til alle myrer, der indtager den. Slukke indeholder methoprene, en langsommere virkende insekt vækst regulator, der stunts dronning myrens reproduktion system, at forhindre fødslen af nye arbejdstager myrer til at erstatte dem, der dør. Resultatet er sult og udslettelse af hele kolonien over tid.

Tid

Amdro begynder umiddelbart i orden at dræbe myrer, men udryddelse tager længere tid, når du bruger Extinguish. Dette skyldes hovedsagelig de kemiske ingredienser i hvert mærke. Amdro tager omkring to til tre uger til at dræbe arbejdstager myrer og omkring fire til seks ugers at dræbe en hel koloni. Slukke 's ingredienser omfatter et insekt vækst regulator, der tager længere tid at påvirke befolkningens ant. Med Extinguish, en koloni mindsker inden for 8-10 uger, og komplet udslettelse kan tage et par måneder.

Ansøgning

Da Amdros ingredienser omfatter et insektmiddel, der er skadelige for mennesker ved indtagelse, bør det ikke anvendes på fødevareafgrøder, haver, eller planter fremstillet til kommerciel brug eller konsum og dyrefoder. Det er kun til brug på plæner, anlagte områder, parker, golfbaner eller andre områder, ikke der dyrkede. Dyr, der græsser i områder behandlet med Amdro kan ikke bruges til fødevarer. Derimod Extinguish har færre Programbegrænsninger og kan anvendes i alle typer af områder, herunder afgrøde jord, kommercielle planteskoler og sod farms. Det er også sikkert for dyrs græsning områder og kræver ikke græsning restriktioner, som Amdro gør.

Vedligeholdelse

Fordi Amdro er insekticid-baserede kontrollerer det normalt kun ant i flere måneder efter ansøgningen. Insekt vækst regulator i Extinguish skaber en længere ant befolkning vedligeholdelsesvindue, varede i 6 til 12 måneder, afhængigt af hvor hurtigt en ny dronning ant invaderer det behandlede område. Det betyder, at du kan vente længere mellem anvendelse af Extinguish.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com