Forskellen mellem Beach Cottage Decor & lurvet romantisk

August 15

Forskellen mellem Beach Cottage Decor & lurvet romantisk

Lurvet romance og strand sommerhus udsmykning stilarter er begge specialiserede typer af shabby chic indretning. Stilarter er præget af lyse farver, naturlige elementer og nyorientering vintage elementer. De to stilarter adskiller sig i deres samlede humør.

Arkitektur

Både beach cottage og lurvet romantiske stilarter blev udviklet for at supplere arkitekturen i sommerhus-stil hjem.

Farve

Lurvet romantiske stilarter fokusere på dæmpet, neutrale farver spænder fra lavendel til fløde, ifølge HGTV hjemmesiden. Farver findes i beach cottage er ofte lidt federe, med en neutral base. Navy blå, rød og guld er fælles accent farver i en nautisk-baseret design.

Tilbehør

En af de vigtigste forskelle mellem lurvet romance og beach cottage designs kommer igennem i tilbehør. Mens begge stilarter fokusere på bedrøvet, vintage stykker, varierer de specifikke elementer. Tilbehør i en beach cottage design fokuserer på strandagtig design: skaller, nautiske kunst og seaside planter. Lurvet romance fokuserer mere på blomsterdesign, stearinlys og bløde tekstiler.

Humør

Selvom begge stilarter har til formål at respektere arkitekturen i en klassisk sommerhus og give nyt liv til vintage stykker, den samlede effekt er forskellig. Lurvet romantisk efterlader en blød, romantisk, tekstureret udseende. Beach cottage decor fokuserer på at bringe stil af havet liv indendørs.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com