Forskellen mellem Carbide & keramik

May 27

Forskellen mellem Carbide & keramik

I konstruktionen savklinger verden ord som keramik og hårdmetal henvise til skærende værktøjer såsom. Hver enkelt har en bestemt funktion og er bedst egnet for bestemte materialer. At vælge den forkerte værktøj kan føre til tilhugget eller takkede kanter og ekstra stress på dine værktøjer. Lære forskellen mellem carbide og keramisk vil forlænge levetiden på dine værktøjer og spare tid brugt på job uanset erhverv du befinder dig i.

Hårdmetal

Cementeret carbide er afledt af wolframcarbid, som har været smeltet ved ekstremt høje temperaturer inde i en mold. Formene er lomme-formet, når de opretter tips for savklinger. Beslutningstagere fjerne cementerede carbide tip fra formene, placere dem på spidsen af savklinger og hårdmetalbor dem at bo sikkert på plads. De derefter male tips til at danne en meget skarp skærkant.

Carbide klinge anvendelser

Carbide vinger skære igennem et stort udvalg af materialer såsom træ, plast og metal. Hårde carbide tip giver glat nedskæringer, når du vælger den rigtige klinge baseret på det materiale du er gennemskæring. Der er forskelle i bladet valg baseret på antallet af tænder klingen har, afrundet eller pegede og bedømt for bestemte materialer. Når de anvendes korrekt, hårdmetal-klinge vil vare lang tid, og blive skærpet til genbrug.

Keramiske knive

Keramiske knive er dannet på samme måde som carbide vinger, med undtagelse af de materialer, der anvendes til at belægge tips. En anden forskel er, at keramiske knive kan har en helt jævn kant, eller uden tænder. Keramiske knive er stål knive, der er kant - eller tip-belagt med meget små stumper af diamanter. Dette er grunden til du vil ofte høre denne type af klinge omtales som en diamant klinge.

Keramisk kniv anvendelser

Keramiske knive er almindeligt skære igennem keramiske fliser, porcelæn marmor, beton og murværk diamant belægning skaber ren glat nedskæringer i disse materialer. Denne type af keramisk kniv kan operere i våd eller tør programmer.

Nye keramiske knive

Der er nye keramiske tip vinger belagt med titanium carbonitride. Dette materiale er skaber metal skærende værktøjer, men på tidspunktet for offentliggørelse, blev brugt til at konstruere tips til træ-skære knive. Disse vinger give ren glat nedskæringer i alle typer af træ, herunder hårde træsorter. Keramiske knive til træ opskæring er dyrere end hårdmetal-tippes vinger men kan være værd at omkostningerne for de hurtigere renere snit giver de.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com