Forskellen mellem dobbelt & enkelt hang Vinduer

August 1

Når der beskæftiger sig med windows, især ved udskiftning af gamle vinduer, vil du ofte støde på begrebet "dobbelt-hang." Det er sjældent at finde nye single-hang vinduer fra udskiftning leverandører, men du kan komme på tværs af dem, når de køber et hjem. Der er en meget grundlæggende, enkel forskellen mellem single-hængt og dobbelt hang vinduer.

Historie

Single-hang Vinduer plejede at være normen i byggeriet. En enkelt-hængt vindue har en fast top skærf, der ikke fungerer. Lavere rammen kan betjenes lodret. Med fremskridt inden for materialer og balancering operationer blev dobbelt - hung windows standard erstatninger for single-hang vinduer.

Funktioner

Den største fordel ved dobbelt - hung windows over enkelt-hang vinduer er, at begge vinger fungere lodret. Den øverste vinge kan sænkes, og bunden rammen kan hæves for at give mulighed for frisk luft. Mens du faktisk ikke få nogen ekstra åbent rum, er indstillingerne for luftstrømmen større.

Fordele

Dobbelt - hung vinduer er også generelt lettere at rengøre. Fordi begge vinger fungere, er de normalt designet således at de vippe i for nem rengøring. Single-hang vinduer, på grund af deres faste tilstand, kræver adgang til ydersiden og indersiden til at rense dem. Dette er særligt generende på øverste niveau windows.

Advarsel

Den ene fordel til single-hang vinduer er, at de kan tilbyde øget isolering fra elementerne. Dette er dog et mindre vederlag i betragtning af kvaliteten af vindue design og fremstilling i dagens markedsplads.

Misforståelser

I nogle tilfælde, kan et oplukkeligt vindue betegnes som en enkelt-hængt vindue. Oplukkeligt vindue er et vindue, der ikke fungerer på alle. Det er en solidt stykke af glas i en ramme. Dette er ikke det samme som en enkelt-hængt vindue.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com