Forskellen mellem en Counter dybde og en regelmæssig køleskab

April 25

Forskellen mellem en Counter dybde og en regelmæssig køleskab

Køleskabe er en af de oftest anvendte apparater i ethvert hjem, og dit køleskab valg til dit nye eller remodeled køkken vil have en betydelig indvirkning på det endelige udseende af rummet. Når man overvejer kabinettet-dybde og standard-dybde køleskabe, Sørg for at du har evalueret de fordele og ulemper ved hvert valg før du foretager dit køb.

Udseende

For det bedste udseende vinde Counter dybde køleskabe hver gang for deres strømlinede, indbygget look. Counter dybde køleskabe blande ind i resten af dit kabinet i stedet for butting ud i rummet og kan endda være dækket med kabinet dørpaneler at skjule dem yderligere. Mest avancerede køkkener har denne form for køleskab.

Størrelse

I de fleste tilfælde er kabinet-dybde køleskabe mindre end standard, fordi de er en lavvandede 23 5/8 inches end 28,5 tommers dybde af deres kolleger. For de fleste mennesker er reduceret køleskab størrelse en ulempe for kabinet-dybde køleskabe, selvom nogle foretrækker den lette adgang til elementer på bagsiden af køleskabet som den smallere dybde.

Omkostninger

Prisen er en anden ulempe for kabinet-dybde versioner. Selvom de er ofte mindre, er kabinet-dybde køleskabe en mere avanceret mulighed. Fra offentliggørelsen af denne artikel tilbydes en populær hjem forbedring butik kabinet-dybde køleskabe til $1.100, lige op til $3.600. Standard versioner startede på bare $900. Nogle mennesker anser den tilføjede plads opnået i et stærkt trafikerede område i deres hjem og de mere strømlinet, indbygget look at være værd de ekstra omkostninger.

Andre overvejelser

Hvis kabinettet-dybde køleskabe appellerer til dig, men du er bange for at tage springet på grund af den reducerede størrelse, kigge efter særlige versioner, der er gjort bredere end normale, giver dig tilbage den mistede plads. Disse versioner vil kræve tilpasninger til dit køkken kabinet planer om at gøre det muligt for den ekstra bredde, så sørg for at dit køkken kan rumme dem før du foretager køb.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com