Forskellen mellem en Full Spectrum Halogen & en glødende lys

June 13

Hele spektret halogenpærer brænde lysere, hvidere og varmere og sidst betydeligt længere end almindelig glødepærer lys pærer. "Hele spektret" belysning vurderinger viser, hvor tæt det lys, som pæren udsender ligner naturligt sollys i farve og intensitet.

Glødepærer

En glødepære pære er et glasrør fyldt med gas, med en wire glødetråd inde i den. Når pæren lyser med elektricitet, glødetråden bliver varm og afgiver lys. Som glødetråden brænder, biprodukter fordampe ud det og depositum på indersiden af glasrør. Når glødetråden er brændt ned til et vist punkt, bryder eller simpelthen forsvinder, og pæren brænder.

Halogenpærer

En Halogenpære er også en glødende lys, men gassen i røret er halogen og glødetråden er lavet af wolfram. Igen, når lyset er tændt, glødetråden bliver varm og begynder at brænde, men halogen gas indfanger den fordampende wolfram og deponerede det tilbage på glødetråden. Således vil en Halogenpære vare ret meget længere end den gennemsnitlige glødepære.

Kvalitet af lys

Udover en længere levetid brænder en Halogenpære med en klar, lyse hvidt lys, der udsender varmeudvikling. (I virkeligheden, nogle apparat producenter bruger halogenpærer som varmekilde i små Rumopvarmere og endda cooktops.) Ikke kun gøre de brænder køligere, glødepærer også afgiver lys, der er markant mere gul end naturligt lys. Hvis man ser på et kunstværk eller Farvebilleder i en bog eller magasinet under glødepærer lys, vil farven synes at være meget gulere end det vil under naturlige lys.

Fulde spektrum belysning Ratings

Udtrykket "fulde spektrum belysning" har ikke en fast definition, så velrenommerede producenter og leverandører af belysning produkter har taget det på sig at etablere standarder for udpegelsen. To indeks, CRI (farvegengivelsesindeks) rating og farve temperatur rating, er blevet de mest anvendte foranstaltninger af hvor tæt en pære vil gøre fuld spektrum lys.CRI bedømmelse spænder fra 1 til 100. Jo tættere løgets rating til 100, jo tættere det kaster lyset vil være naturlige sollys. Farve temperatur rating refererer til lys spektrum af det lys, pæren udsender. Rating er målt i grader Kelvin, og en farvetemperatur rating af 5000 eller bedre angiver at pæren afgiver et bredt spektrum af lys.

Glødepære Full Spectrum elpærer

Nogle sælgere sælge glødepærer kaldet "hele spektret" pærer, men disse pærer har ingen CRI eller farve temperatur rating. Betegnelsen betyder i dette tilfælde simpelthen, at det lys, de udsender er mindre gul end almindelige glødepærer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com