Forskellen mellem en varmepumpe & Gas varmen

September 12

I modsætning til gas varmen, som producerer varme fra forbrændingen af naturgas, flytter blot varmepumper varme, der allerede findes fra ét sted til et andet. Air source varmepumper flytter varme fra et køligere sted til et varmere sted, ligesom aircondition, men i den modsatte retning, afhængigt af sæsonen og udenfor temperatur. Som sådan er fungerer en varmepumpe i varme mode funktionelt det samme som at dreje en air condition rundt i vinduet.

Driftsmæssige forskelle

I modsætning til gas varmen, som producerer varme fra forbrændingen af naturgas, flytter varmepumper varme, der allerede findes fra ét sted til et andet. Air source varmepumper flytter varme fra et køligere sted til et varmere sted, ligesom aircondition, men i den modsatte retning, afhængigt af sæsonen og udenfor temperatur. Som sådan er fungerer en varmepumpe i varme mode funktionelt det samme som at dreje en air condition rundt i vinduet.

Økonomiske forskelle-– Air Source varmepumper

Gas varmen koster altid mere at betjene end varmepumper, fordi ejeren køber BTUs blankt og varmepumper tage eksisterende BTUs fra et andet sted. Den elektriske energi bruges af varmepumper til at flytte varmen er omkring halvdelen af mængden energi, der skulle købes for at skabe varme fra gas forbrænding. Et andet perspektiv er, at med gas varmen, du køber BTUs, og med varmepumper, du bare betale deres transport afgifter, som er meget lavere.

Økonomiske forskelle-– geotermisk kilde varmepumper

Varmepumper, at aflede varme fra geotermiske varme eller varmt vand vinde hver gang over gas varmen så vidt driftsomkostninger, fordi den geotermiske varme er rigelige og konsekvent hele året. Geotermiske systemer kræver et stort, ofte uoverkommelige indledende kapitalindsats, dog fordi feasibility-undersøgelser skal udføres, godt en dyb recirkulerende skal være boret og tilladelser opnås. De nødvendige rør, pumper og varmeveksler er dyre i forhold til moderne gasvarmere.

Begrænsningen forskelle

Varmepumper opererer i enten varme eller køling tilstand kan kun fastsætte en maksimal differential temperatur mellem indersiden og uden luft omkring 30 grader den ene eller den anden før opererer effektivitet falder ned hurtigt. Dette er på grund af de faste gas-væske ligevægt karakteristika af specifikke kølemiddel anvendes. Produktion indenlandske varmepumper er designet til at være effektivt det meste af tiden i klimazoner, hvor de bruges. Hvis temperaturerne styrtdykke langt under normal i en given region, har centraliseret varmepumpesystemer hjælpeansatte modstand elektrisk opvarmning spoler for at forøge dem at holde huset varmt. Dette er grunden til, at der er langt flere varmepumper bruges til opvarmning i syd og vest for USA, hvor vintrene er mere moderat. Gassen bruges næsten overalt.

Miljømæssige forskelle

Varmepumper køre rent fra nytte elektricitet. Moderne enheder har den høje effektivitet af aircondition. Så længe udendørstemperaturen ikke falder for lavt, vil varmepumper bruger en brøkdel af energien til at indse det samme beløb af BTUs, så de er i sagens natur mere miljøvenlige. Mens gas brænder renere end olie eller træ, det er stadig kulbrinte forbrænding, og BTUs er lavet i stedet for bare flyttet. Langsigtede konsekvenser er, at varmepumper er bedre for miljøet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com