Forskellen mellem farvning & maleri et skrivebord sort

July 5

Beslutte, om at bejdse eller male møbler indebærer en række betragtninger, hvoraf den vigtigste er kvaliteten af det træ, hvorfra pulten blev lavet. Farvning skrivebord tillader kornet af træ til at vise gennem, mens maling dækker kornet helt. Korn i træ absorberer pletten med forskellig hastighed baseret på dets massefylde og fordelingen af naturlige olier i træ.

Funktion

Både maling og bejdse beskytte overfladen af træ fra udslip fra væske og oprette en overflade, der er lettere at holde ren end ufærdige overflader. Den bedste maling finish til et skrivebord er glans eller semi-gloss, da flad maling kan være svært at vaske. Når træet er farvet sort, anvender de fleste mennesker en klar finish for at tilføje mere fugt modstand til møbler og give det glans.

Overvejelser

Hvis træet på ydersiden af pulten er en fernis, vil maleri det gøre ændre farve ned ad vejen lettere. Malingen ligger på overfladen af træ, mens pletten udsivninger i skoven selv. Lysne en mørk plet normalt indebærer Afslibning af det og det er muligt at slibe gennem finer, beskadige udseendet af skrivebordet. Maling-/ lakfjerner påvirker ikke fineren, mens malingen skaller af i strimler eller plader.

Forberedelse

Både farvning og maleri indebærer forberedelse af træ til efterbehandling. Når du maler nøgne træ overflader, skal en primer anvendes først, således at malingen klæber til overfladen. Primere er som regel hvide, selvom pigmenter kan være blandet ind i primer til at oprette mørkere farver. Farvning kræver en let slibning med fine sandkorn sandpapir til at skabe en blødere finish. Når du er færdig, fjerner aftørring overfladen med en tarvelig klud savsmuld, som gør støvsugning.

Ansøgning

Anvende maling eller pletten indebærer forskellige trin og værktøjer. Folk bruge pensler til at anvende maling, mens det er lettere at anvende pletten med en klud dyppet i pletten. Når træet har absorberet nok af pletten til at nå den ønskede farve, tørre folk overskydende af med en ren, tør klud. Maling kan kræve to frakker, selv med en primer, mens pletten sjældent kræver en anden frakke. Anvende en finish til bejdset træ tilføjer til holdbarheden af finish. Finish er tilgængelige i spraydåser eller som væsker skal anvendes med en pensel.

Advarsel

Både maling og pletter kan udleder flygtige organiske forbindelser (VOC), der kan forårsage åndedrætsbesvær for nogle mennesker. Når du køber maling, pletten og finish, har mennesker valg om den form, de bruger. Nogle produkter har få, hvis eventuelle VOC, hvilket gør dem gode valg når maling eller farvning skrivebord inde, hvor Miljøstyrelsen rapporterer, at forurenende stoffer kan overskride udendørs niveauer af to til fem gange dem præsentere udendørs.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com