Forskellen mellem flydende skyllemiddel & skyllemiddel ark

November 27

Forskellen mellem flydende skyllemiddel & skyllemiddel ark

Skyllemiddel er en go-til for hjemmegående og dem, der gør belastninger og masser af vasketøj hver uge. Alle søger blødt tøj, der ikke hænger sammen, og afhængigt af type af vaskemaskine og tørretumbler i ærmernes har, der er et par valgmuligheder. Desværre, både flydende skyllemiddel og skyllemiddel ark har et par negative effekter overveje, før at vælge hvilken type er at foretrække.

Hvad er flydende skyllemiddel?

Flydende skyllemiddel blev udviklet i 1960 ' erne til brug i vaskemaskiner. Den oftere tøj er vasket, de grovere tøj føle mod huden, den mere statisk elektricitet eksisterer og de mere indviklet sammen tøj bliver. Denne type af skyllemiddel er lavet af smøreolier kemikalier, der får tilbage på tekstiler i vaskemaskinen. Kemikalier, der anvendes er dialkyl processer blødgørende agenter, som består af aminosyrer og fede kæder lavet i en olie. Flydende stof skyllemiddel ingredienser er gjort aktiv i skylning, fluffiness og normalt en dejlig aroma.

Hvordan er flydende stof skyllemiddel bruges?

Afhængigt af hvilken vaskemaskine bruges (i.e., top loading eller front loading) føjes skyllemiddel begyndelsen af vask belastning eller før skylning. Nogle vaskemaskiner har en skyllemiddel dispenser, som tilfældet skyllemiddel er tilføjet ganske let. Et stof skyllemiddel bolden er også en måde at give afkald på skyllemiddel. Skyllemiddel hældes i bolden, og bolden er kastet ind i vaskemaskinen med rengøringsmiddel og tøj. Hvis der er ingen skyllemiddel bold eller dispenser, er det bedst at tilføje skyllemiddel på den sidste skylning og ikke placere den direkte på tøj.

Virkningerne af flydende skyllemiddel

Da flydende blødgøringsmidler olie-baseret, kan de pletten tøj med et voksagtigt stof. Duften af flydende skyllemiddel er overvældende for mange mennesker og kan forværre allergier for folk, der har dem. Endelig, flydende skyllemiddel kan reducere absorbansen af håndklæder, reducerer flamme-modstand af børns nattøj og tøj, og reducerer den fugtspredende faktor atletisk tøj.

Hvad er skyllemiddel plader?

Skyllemiddel ark er placeret i en tørretumbler med tøj til at reducere statisk elektricitet og gøre tekstiler mere fluffy og bløde at røre ved. Skyllemiddel ark, også kaldet tørretumbler ark, har stearinsyre (og andre kemikalier), som smelter i tørretumbleren og dækker tøj med syre. Belagt tøj er i stand til at komme i kontakt med andet tøj i tørretumbleren uden at forårsage statisk klamrer eller friktion. Tørretumbler ark kan have duft indeholdt på dem til at hjælpe tøj lugter friskere i længere perioder.

Virkningerne af skyllemiddel ark

Mennesker med hudallergi kan have et problem med stearinsyre og andre kemiske belægning venstre på tøj fra skyllemiddel ark. Som med flydende skyllemiddel, kan de forårsage håndklæder til at være mindre absorberende, stof til at miste nogle af sine vigtige kvaliteter, og duft kan gøre har allergikere flare-ups.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com