Forskellen mellem Halogenid & natrium lys

August 31

Metalhalogen og natrium er de to hovedtyper af højintensive decharge systemer til fremstilling af lys, der er beregnet til at stimulere plantevækst. Begge er meget effektive og pålidelige, med den største forskel er i lys udsendes af hver type pære-spektrum. Beslutningen om at vælge enten type belysningssystem er baseret på den tilsigtede brug af belysningssystem, og ikke på kvalitet overvejelser.

Natrium lys

Natrium lys er lys valg for drivhusgasser applikationer. Som de udsender lys i det orange-rød spektrum, er de anbefalede for supplerende belysning. De anbefales også som sekundære lys, at fremmer blomstring og spirende fase efter den vegetative fase er afsluttet eller nåede et højdepunkt. Ved hjælp af natrium lys til at fremme den vegetative vækst anbefales ikke, fordi sådanne vækst finder sted alt for hurtigt med det resultat at være ekstremt høje og besværlige planter.

Metalhalogen lys

Metalhalogen lys producere lys i den blå spektrum. Disse lys er valgt når vegetativ vækst er målet, og de er også effektiv til indendørs landskabspleje og andre situationer, hvor der ikke er uden adgang til sollys overhovedet. Planter, der skal forblive kompakt er bedst dyrkes under metalhalogen lys, da de ikke fremmer lodret vækst at natrium lys gør.

Installation og vedligeholdelse af natrium lys

Natrium lys producerer en meget høj grad af varme. De skal hænges overalt fra to til seks fødder fra planter, afhængigt af deres størrelse og styrke. Når en natrium lys har nået 10.000 timer i brug, skal det udskiftes, selvom det stadig brænder. Intensiteten af lys vil have formindsket til det punkt, at pæren ikke længere vil give de ønskede resultater.

Installation og vedligeholdelse af metalhalogen pærer

Metalhalogen pærer fås i lodret, vandret og universelle sorter, og de skal monteres efter type. Det anbefales at bruge universal pærer i en lodret position. Metalhalogen lys bør blive hængt fra 18 til 72 inches fra planter, afhængig af størrelse og styrke. Det anbefales at metalhalogen pærer ændres hver 18-24 måneder, selv om de fortsætter med at brænde forbi deres anbefalede 10.000 til 25.000 kumulative timer kapacitet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com