Forskellen mellem håndværker & klassiske KitchenAid mixere

November 3

Stå blandere har lettet messer og understreger at bage. Grundlæggende stå mixer design inkluderer en heavy-duty base, skål og blande hoved. Når ingredienser placeres i skålen, gør mixeren meget af arbejdet, at lade den travle hjemmegående at gå om hendes forretning i mellemtiden. KitchenAid tilbyder en vifte af stå blandere, blandt dem de klassiske og Artisan modeller. At vide noget af funktionaliteten af hver model kan bevise gavnlige, når der vælges mellem to.

Medfølgende tilbehør

Både KitchenAid Classic og Artisan modeller omfatter en nylon-overtrukket dejen krog, flad tæppebanker og 6-wire pisk. Hver af disse tilbehør tillægger blanding hovedet i sekunder og giver den usædvanlige slå handling kræves af visse opskrifter. Artisan model omfatter også en hælde skjold, som lægger til side af skålen for rod-fri integration af ingredienser. KitchenAid Classic omfatter ikke dette tilbehør.

Funktioner

KitchenAid Classic og Artisan modeller både 10-speed funktionsstyring til tilpasning af tæppebanker hastighed. Tilt-hoved design af begge modeller giver mulighed for nem adgang til den blanding skål og fjernelse af tæppebanker vedhæftede filer. Hver model omfatter en power hub på blanding hovedet for udlæg i valgfri tilbehør, såsom ravioli maker, pasta roller og pasta cutter. KitchenAid Classic tilbydes i hvid kun mens håndværker er tilgængelig i 27 forskellige farver.

Ydeevne og dimensioner

KitchenAid Classic og Artisan modeller omfatter en 4 1/2 - og 5-qt. skål, henholdsvis. Classic 4 1/2-qt. skålen giver mulighed for et udbytte på 3 3/4 brød brød, 6 3/4 dusin cookies og 6 1/2 lbs. kartofler. Til sammenligning, kan KitchenAid 5-qt. håndværker model give 4 1/2 brød brød, 9 dusin cookies og 7 lbs. kartofler. Begge modeller vejer 25 lbs. og dele en højde af 13 15/16 tommer og en bredde på 8 3/4 tommer. Håndværker har en 325-Watts motor. Klassiske er drevet af en 250-watt motor.

Andre

KitchenAid Artisan model skål er fremstillet i poleret rustfrit stål og indeholder et håndtag for øget brugervenlighed håndtering. KitchenAid klassiske skålen er lavet af børstet rustfrit stål og omfatter ikke et håndtag. Begge skåle twist og slukker for hurtig installation og fjernelse. KitchenAid Classic retails for $239 fra februar 2011. KitchenAid Artisan sælger for $349.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com