Forskellen mellem lav & høj luftfugtighed skuffer i køleskab

November 24

Når du kommer hjem fra købmand med friske råvarer, kan du ikke sætte en masse tanker i hvilke køleskab skuffe det skal gå i. Du kan mistænke alle skuffer er de samme. Men de fleste nyere model køleskabe har enten en justerbar fugtstyring på hver skuffe eller de har en skuffe til udpegede lav og høj luftfugtighed.

Fysisk forskel

Lav og høj luftfugtighed skuffer kan se ens, bortset fra et dias, der kan være lukket eller åbnet, afhængigt af hvad du har planlagt for indholdet. En lav luftfugtighed skuffe har en åben luftveje går til og fra resten af de friske fødevarer rum, der lader fugt undslippe. En høj luftfugtighed skuffe er lukket, således at luftfugtigheden i skuffen forbliver fanget. Hvad du planlægger at sætte inde i disse skuffer bestemmer hvilken luftfugtighed, du vælger.

Høj luftfugtighed råvarer

Nogle fødevarer blive friskere og sidste længere i en høj luftfugtighed skuffe. Ifølge webstedet vegetabilsk ekspert omfatter producere varer, der foretrækker høj luftfugtighed bladgrøntsager, agurker, porrer, rodfrugter, peberfrugter, collards, broccoli, grønne løg, pærer og selleri.

Lav luftfugtighed råvarer

Nogle produkter er bedst egnet til opbevaring af lav luftfugtighed. Disse elementer omfatter tørret hvidløg, løg, græskar og vinter squash. Disse fødeemner bevarer deres crispiness ved lave temperaturer, men kan blive visne og forkæle hurtigere med alt for meget fugt. Meloner, søde kartofler og citrusfrugter kan opbevares ved lav luftfugtighed, men generelt falder et sted i midten af de to yderpunkter. Justerbar skuffer kan have en midterste indstilling for disse varer.

Fugt overvejelser

Vand findes inde i de forskellige fødevarer forårsager fugt i køleskabet. Fugt kontrol er nemmest hvis de frugter og grøntsager er gemt ligesom de er når bragt hjem fra butikken. Vask fødeemner er vigtig, men det bør ikke ske før at lægge varerne i køleskabet. Vask vil kun tilføje fugt til opbevaring skuffe og kan påvirke alle emnerne med den friskhed. Vente med at vaske mad lige før anvendelsen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com