Forskellen mellem maleri & farvning et hegn

October 11

Forskellen mellem maleri & farvning et hegn

Maleri og farvning et hegn på første tanker kan synes at være lignende metoder til at beskytte dit hegn. I virkeligheden, de er helt forskellige metoder og give meget forskellige resultater. Maleri dækker op hegnet, mens farvning imprægnerer hegnet og du stadig får at se skoven. Du kan bruge de lignende typer af børster uanset, om du maling eller pletten hegnet, men hvis du pletten et hegn, kan du også bruge en klud til at tørre pletten på, afhængigt af pletten du vælger at bruge. Du skal undersøge, hvilken effekt du vil give dit hegn før det besluttes at male eller bejdse den.

Maleri et hegn

Male et hegn, hvis du ønsker at lysne det passer til omgivelserne. Maleri et hegn kan give den virkning, at hegnet ikke er træ. Alternativt, hvis du har en temmelig ubehagelig søger aluminium hegn, male det slører det. Du kan lide at male et hegn i et terrasseområde give en hyggeligere følelse til området. Maling er ikke absorberes i træ, pletten er. Paint frakker simpelthen det. Maleri et hegn kan give langsigtet beskyttelse, men du skal sørge for at hegnet er helt dækket af maling. Alle områder, som ikke er omfattet vil tillade vand at sive ind under malingen, får det til at skrælle.

Farvning et hegn

Det er normalt at vælge at plette en hegnet til ikke kun beskyttelse mod vejret, men at forbedre udseendet af træ. Du kan endda gøre hegnet ligne en anden type af træ. For eksempel, du kan gøre en regelmæssig nåletræ ligne mahogni. Når du plette et hegn, bliver pletten absorberet i skoven. Give en kraftig indledende belægning til et nøgne hegn, lad det tørre og derefter gentage processen. Forsøg ikke at plette en metal hegn; det vil ikke arbejde så pletten savn at blive absorberet og metal ikke vil optage det. Forsøger at plette en metal eller hegn lavet af ikke-absorberende materiale vil resultere i pletten sidder på overfladen eller løb ned over hegnet, det samme som hvis du sprøjte vand på den.

Forberedelse

Uanset hvilken metode du vælger at vedtage er forberede dit hegn, før du maling eller pletten det vigtigt. Hvis du farvning et hegn, så behøver du at være så bekymret over overfladen. bare sikre, at det er helt tørre og fri for snavs og støv. Ellers vil du få pletter, der ikke er plettet. Hvis du maler et hegn, bruge en sander eller sandpapir til at sikre at overfladerne er glatte. Hvis hegnet er metal, skal du fjerne eventuelle tegn på rust ved at gnide området glat med sandpapir velegnet til brug på metal. Anvende primer maling inden du sætter top coat maling på hegnet. Primeren forsegler træ og stopper top coat fra at blive absorberet ind i skoven.

Lang levetid

Du vil nødt til at re-plet en hegnet mere ofte at skulle repaint det. Sol og vejr forårsage pletter til at forsvinde efter et par år. Derudover beskyttelse pletten giver til hegnet forringes, og du kan ende op med et plankeværk rådner. Et godt malet hegn kan vare mange år mellem har behov for et repaint. Tjek det hvert forår for at se om nogen bobler har dannet eller hvis nogen maling har flager off hegnet. Hvis du synes, det er, du har brug at gnide området ved hjælp af sandpapir og prime det igen før maleri.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com