Forskellen mellem Petroleum & brændselsolie

August 19

Forskellen mellem Petroleum & brændselsolie

Petroleum og olie er både brændstof produkter anvendes til mange formål. Mens begge produkter kommer fra tilsvarende kilder, har de mindre forskelle. Hvert produkt tilbyder forskellige typer af fordele afhængig af dit formål for deres anvendelse.

Identifikation

Petroleum er et brændstof, opløsningsmiddel eller tyndere, der er destilleret fra råolie eller skifer olie. Fyringsolie er lavet af råolie. Fyringsolie har mange forskellige typer. Petroleum er faktisk et biprodukt af brændselsolie og kaldes ofte brændselsolie No. 1. Et væsentligste forskel mellem fyringsolie og petroleum er deres kogepunktet. Petroleum kræver mindre varme at nå dens kogepunkt sammenlignet med brændselsolie. Årsagen er, at brændselsolie er lidt tungere end petroleum.

Bruger

I fortiden var flybrændstof primærprodukt til lys hjem. Efter elektricitet blev opfundet, erstattet alle elektrisk belysning turneringsplaner langsomt petroleum. Når folk bruger Petroleum til at opvarme et hjem, placerer de det i et space varmeapparat. Ingen elektricitet er nødvendig for at køre disse typer af ovne, og denne type af varme er generelt bruges kun på midlertidig basis. Brændselsolie bruges til at opvarme et hjem primært gennem en kedel. Brændstof-olie er føjet til kedlen.

Advarsler

Petroleum er yderst brandfarlige, når du udsætter det til endnu en lille gnist. Når dette sker, kan det producere usynlige dampe, som kan eksplodere. Både Petroleum og brændselsolie er farlige og skal ikke indåndes. Gemme både Petroleum og brændselsolie i forseglede beholdere fra ekstrem varme og flammerne.

Effektivitet

Varmeapparater, der bruger Petroleum som brændstof kilde er mere effektive end dem, der bruger brændselsolie. De fleste Petroleum ovne er 100 procent effektivt, mens fyringsolie ovne gennemsnitligt omkring 80 procent. Ifølge New York State energiforskning og udvikling myndighed (NYSERDA) var prisen på kerosin per gallon i den centrale region omkring $4.33 i juni 2011, mens prisen på brændselsolie var omkring $3.82 per gallon.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com