Forskellen mellem Pink & Fuchsia

July 30

Forskellen mellem Pink & Fuchsia

Male fabrikanter, stof designere og kunstnere mix farver i forskellige kombinationer til at oprette nuancer, toner og værdier de har brug for at sætte en stemning, komplet et design eller male en illusion af dybde på et lærred. Lyse varme farver energize og rykke i rummet, mens kølige nuancer aftage og er rolig. Forskellen mellem pink, der er en nuance, og fuchsia, som er en tertiær farve, er de farver, de er blandet fra.

Farveteori

Lavet af Sir Isaac Newton i 1666, begynde farve hjul med primærfarverne rød, gul og blå. Primære farver er lavet af mineraler, sten, planter og organisk materiale og kan ikke oprettes ved at blande andre farver. Primære farver blandet med andre primærfarver oprette sekundære farver grøn, orange og lilla. Primære farver kombineret med sekundære farver producere tertiære farver.

Tertiære farver: fuchsia

Du blander en primær rød eller blå med en sekundær lilla eller violet til at producere en tertiær farve kaldes fuchsia, opkaldt i slutningen af 1800-tallet efter en plante med en rødlig-lilla blomst. Du kan oprette fuchsia variationer ved at justere proportioner af ren rød eller blå med forskellige sekundære lilla og violer. Navne omfatter varme eller elektrisk fuchsia, som har mere rødt end blåt i mix, og mode eller Hollywood fuchsia, som omfatter nogle grønt for at uddybe dens intensitet for tøj, sko og makeup. Dyb fuchsia er en næsten lige blanding af rød og blå, lilla-violet farvetone fundet med fuchsia i nogle blomster. Det omfatter nogle grønne, dets komplementære farve, til mørkere dens værdi.

Toner: Pink

Kunstnere og designere mix hvid med en ren hue til at producere en høj værdi farve kaldes en farvetone. Du kan blande i sort til lavere en værdi og mørkere det at skabe en skygge. Du kan også tilføje grå for at gøre en tone. Pink er en høj værdi nuance lavet ved at blande hvid med primær farve rød. Oprette forskellige nuancer fra varm til bleg pink ved at ændre mængden af røde eller hvide i blandingen. Styrke intensiteten af pink ved hjælp af rene farver, ikke udvande dem med hvid, sort, vand eller andre medier. Kunstnere tilføje grå for at reducere pink's værdi eller grøn, dets komplementære farve, at skabe en mattere tone.

Temperaturer

Pink er en varm, høj værdi farve. Fuchsia blandet med mere rødt end blåt er en varm farve. Begge vil blive vist på forhånd i en sammensætning eller design. En intens pink kaldes hot. Blandet med ren ufortyndet farver, kaldes en intens Rosa fuchsia varme eller elektrisk. En fuchsia i en overvejende blå nuance vil være cool og aftage i skygger i et maleri eller design bag den lysere, lighter-værdsat pink. I maleriet solnedgange, pinks ville dominere før solen går ned og Fuchsier efter den er indstillet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com