Forskellen mellem stål, aluminium & kobber tagmateriale

February 25

Længe brugt i erhvervsmæssigt byggeri, bliver metal tagdækning en mere fælles websted på huse. Stål, aluminium og kobber tagmateriale kommer i en række farver og ligne træ, skifer og ler helvedesild. Disse metaller del flere ligheder end forskelle, så at vælge en anden kan komme ned til holdbarhed, udseende og pris.

Oprettelse

Stål er modtager en rust-forebyggelse metallisk belægning og derefter malet og sendt til tagdækning producenter at blive presset til helvedesild. Aluminium er lavet på samme måde, men uden den metalliske belægning. Det gør, men får en specialitet plastik finish af polyvinylidene fluor, der er bagt i helvedesild. Kobber, er efter at være smeltet, lavet i forskellige størrelse plader. Disse plader gå til en rolling mill skal foretages i bredbånd og bredbånd er skåret i helvedesild. Mange metal tagmaterialer er fremstillet af nogle genbrugsmaterialer.

Holdbarhed

Kobber, stål og aluminium er alle ganske holdbare tagmaterialer med lignende styrker. De er alle modstandsdygtig over for rust, forfald, skimmel, rådne, insekter og brand. Mens aluminium og stål kan modstå hagl, kan kobber håndtere kraftige snefald. Kobber og aluminium kan også håndtere 110 mile pr. time vind og regn. Stål er endnu stærkere, stående op til 120 km/h vinde. Varede omkring 30 år, har kobber den korteste levetid af de tre metaller. Stål varer omkring 50 år, mens aluminium kan sidste levetid i hjemmet.

Profferne

Stål, kobber og aluminium dele mange fordele, såsom at være lav vedligeholdelse og næsten fri for alger. De er alle også let, så helvedesild ikke tilføje stress til huset som tungere tagmaterialer. Aluminium, stål og kobber tagmaterialer afspejler og overføre varmen, hvilket resulterer i omkring 20 procent besparelser på energiregningen.

Ulemper

Metal tagdækning er let, så der er mulighed for at det kan blive skadet af hagl eller andre hårde genstande. Det kan også være dyrere end nogle andre tagmaterialer. Stål helvedesild er ikke velegnet til steder udsat for orkaner eller kraftig vind. Mens aluminium helvedesild billetpris bedre blæsende steder, hvis de ikke er installeret korrekt, kan de komme fra hinanden i kraftig vind. Nogen gå på en aluminium tag skal træde varsomt eller deres fodspor kan beskadige helvedesild. Kobber tagdækning kan forstærke støj i dårligt vejr. Årstidens temperaturændringer medføre kobber til at udvide og kontrakt, som kunne løsne skruer holde tagmateriale sammen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com