Forskellen mellem trægulv, laminat og bambus gulvbelægning

February 16

Forskellen mellem trægulv, laminat og bambus gulvbelægning

Hårdttræ Gulvbelægning er et klassisk valg for hjem udsmykning på grund af dens attraktive udseende, holdbarhed og forskellige kerner og farver. Bambus er en anden populær mulighed, fordi det har en enkel, elegant korn, der supplerer moderne møbler. Laminater tilbyder stor styrke og billigere priser. Købere bør overveje de betydelige forskelle i opbygningen af disse gulve typer før du køber.

Hårdttræ gulvbelægning fordele

Løvtræ fås i mange farver, fra bleg fyr til mørk ibenholt, i mange forskellige bestyrelsen bredder og længder og årer stilarter, der kan give interesse og tekstur til indretning. Let at vedligeholde med simple fejning og opsamlingsoverførsel websted, de er mere allergivenlige, at andre gulvbelægning typer vil ifølge ColesFineFlooring. Trægulve kan refinished og repareret for at ligne nye, tilføje værdi til dit hjem på lang sigt. Trægulve giver også god akustisk isolering.

Hårdttræ gulvbelægning ulemper

Hårdttræ Gulvbelægning kan miljøskadelige, medmindre høstet fra bæredygtige skove. Fordi det gouges og ridser nemt, kan hårdttræ ikke være det bedste valg hvor unge børn spille indendørs. Periodiske lakering vil være nødvendige, rodet, tidskrævende og dyrt. Hårdttræ Gulvbelægning er også i første omgang dyrt og skal installeres af en erfaren entreprenør.

Laminatgulv fordele

Træ laminat er en proces med at skabe et træ look med ekstra slid kapaciteter. Gulvbelægning har et center for high density fiberboard beklædt med en høj opløsning fotografiske træ-korn design. Oven på disse lag er en klar, harpiks belægning, der varer i årevis. Laminat vil ikke falmer i sollys som gør regelmæssig træ. Det koster tre til fem gange mindre end løvtræ og kan også installeres af gør-det-selv, nemt og hurtigt.

Laminatgulv ulemper

Trægulve øger værdien af boligen med en rig udseende, hvilke laminatgulv ikke giver. Laminater kan ikke være let genanvendes, som forårsager miljøhensyn. Det ikke isolere lyd samt trægulv. Du kan ikke refinish laminatgulve for at give det en frisk, nyt look, og overdreven vand kan skade det, ifølge BuildDirect.

Bambus gulvbelægning fordele

Bambus gulv har en lignende anlagte udseende til hårdttræ og kommer i både lyse og mørkere nuancer. Installeret med lim, søm eller som en "flydende" gulv, siges det at være sværere end hårdttræ som ahorn eller eg. Bambus regrows hurtigt og så er et bæredygtigt produkt.

Bambus gulvbelægning ulemper

Modning og forarbejdning af bambus kan påvirke sin levetid og holdbarhed, ifølge hjem forbedring ekspert Danny Lipford. Den carbonizing proces, der producerer mørkere bambus farver kan også gøre det mindre holdbare. Bambus absorberer ikke lyd samt hårdttræ gulvbelægning og koster omkring det samme.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com