Forskellene mellem blå flamme, infrarød & rød flamme propan varmeapparater

August 7

Forskellene mellem blå flamme, infrarød & rød flamme propan varmeapparater

Propan til rumopvarmning har farve-foreninger, der vedrører flammen eller varmelegemet. Infrarød og blå flamme enheder er typisk anvendt Indendøre mens røde flamme enheder bruges udendørs. De er knyttet til propan cylinder tanke brændstof apparatet, således at det kan producere varme. Infrarød, blå og rød flamme propan ovne er transportabel og vent-gratis, så du ikke behøver at knytte dem til en ventilation enhed som en skorsten.

Blå flamme

Blå flamme varmeapparater give større varmefordeling end infrarød og røde flamme til rumopvarmning. I stedet for kun varme rum i nærheden af opvarmningsanlægget, de trække kold luft fra gulvet, varm luft og derefter cirkulere den varme luft i hele lokalet. Den opvarmede luft ledes opad gennem en top åbning i ovnen. Blå flamme varmeapparater også have et glas, der dækker foran den enhed, hvilket gør dem en smule sikrere end andre typer. Dette forhindrer emner i at nå flamme og utilsigtet forbrændinger på forbipasserende. Blå flamme varmeapparater repræsenterer nyeste inden for plads varmelegeme teknologi og moderne design. Der er endda blue flame varmeapparater, der ligner pejse, komplet med kappe-leder omgiver og kunstige logs.

Infrarød

Infrarød propan varmeapparater brug strålende og konvektion varme principper at varme hvad er tæt på ovnen. Varmeapparater er tilsluttet propan cylinder tanke til brændstof. De er også benævnt "mursten" varmeapparater fordi rød varmelegemet ligner en fyret mursten inde i en ovn. Organ af ovnen er ofte lavet af en varme-tolerant keramisk materiale. Panelet mursten er lige over propan gas brænder. Panelet mursten lyser lyse rød-orange når propangas er antændt. Enheder har en skærm-lignende metal barriere vagt foran panelet mursten. Disse typer af ovne har været populær i Europa i år og er nu populær i USA til rumopvarmning uden brug af rør eller kanal ventilation.

Rød flamme

Rød flamme varmeapparater bruges udendørs til opvarmning af terrasser, byggepladser og åbne luft indstillinger såsom pakhuse og værksteder. De er ofte runde og udsender røde flammer omkring omkreds området. En propan cylinder er knyttet til brændstof linjer, der forbinder til en brænder inde i ovnen. Når brænderen er tændt, producerer varmer sin klassiske røde flamme. Disse varmelegemer generere overalt fra 4.000 til 8.000 britiske termiske enheder af varmeenergi og bruge katalytisk forbrænding principper. Som et resultat, de udsender gasformige biprodukter og røg partikler i atmosfæren. Dette er grunden til rød flamme ovne er kun passende at bruge udendørs eller i lokaler, der er godt ventileret.

Overvejelser

Blå flamme og infrarød Rumopvarmere kan også montere dem på vægge. Dette gør dem praktisk til brug i mobile homes hvor plads er i høj kurs og holder dem væk fra gulvet, så de er sværere for børn og kæledyr til at nå. Det er vigtigt at have nogen form for Propan vandvarmeren inspiceres med jævne mellemrum for at sikre, at ventiler, brændere og varmelegemer fungerer korrekt. Hvis flammen farve skifter til gult eller orange, afbryde varmer, stoppe med at bruge det og har det inspiceres af en Propan vandvarmeren tekniker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com