Forskellene mellem Coil-Top og glat elektriske Cooktops

October 13

Forskellene mellem Coil-Top og glat elektriske Cooktops

El cooktops er moderne køkkenapparater, der svarer til brændeovne. I modsætning til traditionel madlavning intervaller, der omfatter ovn nedenunder brændere, er en kogeplade en uafhængig apparat, der er som regel installeret på toppen af køkkenborde. Cooktops kører på gas eller elektricitet. På grundlag af udseende, kan elektriske cooktops opdeles i glat-top og coil-top cooktops.

Struktur

Glat-top cooktops består af en glat, flad overflade af keramisk glas. Denne overflade dækker elektriske varmelegemer nedenunder. Når du tænder på en radiator, overfladen varmer og giver varmen til madlavning. En spole-top kogeplade består af cirkulære elektriske spoler der fungerer som varmeelementer. En glat-top kan omfatte muligheden for at udvide og tilpasse varmeelementer, men coil-toppe tilbyder ikke samme funktionalitet.

Brugervenlighed

Både glat-top og coil-top cooktops har funktioner, der appellerer til forskellige købere. Glat-top elektriske cooktops generelt tilbyde flere valgmuligheder og fleksibilitet. Nogle modeller indeholder elementer af forskellige størrelser og et separat område for opvarmning mad. Du kan endda muligvis bro sammen to elementer til at rumme en større køkkenredskaber. Coil-top cooktops ligner meget mere traditionelle elektriske intervaller, bortset fra at de ikke indeholder ovnen.

Robusthed

Glat-top elektriske cooktops kan blive beskadiget af kraft eller vægt. Hvis en tung genstand falder på en kogeplade, kan glasoverfladen knække. Fødevarer udslip som sukkerholdig sirup og tomatsauce kan forårsage permanent skade hvis du ikke Rengør straks udslippet. På den anden side er en spole-top kogeplade solidt nok til at modstå sådanne kraft. Spolerne er også påvirket af fødevarer udslip og du kan fjerne og rense bredbånd fra tid til anden.

Nem rengøring

Det er lettere at rene glatte-top elektriske cooktops, fordi overfladen er flad. Du behøver imidlertid specielle rengøringsmidler, der ikke vil etch eller beskadige glas. Coil-top cooktops omfatter dryp pander, der indsamler mad spild og fedt. For en grundig ren, vil du nødt til at fjerne spoler og dryp pander.

Pris

Glat-top elektriske cooktops er generelt dyrere end coil-top modeller. Hvis overfladen nogensinde bliver beskadiget, vil reparation eller udskiftning også blive dyrt. Coil-top elektriske cooktops tåler hårdhændet brug og i tilfælde af skader på en radiator, udskiftning er forholdsvis let.

Udseende

Glat-top elektriske cooktops er meget mere tiltalende visuelt end coil-top modeller. Slankt look og skinnende overflade tiltrækker mange købere, der ønsker at opgradere deres køkkener og opnå et moderne look.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com